Verkrachting sex wijd opengesperde kut

Maar nu je me dit hebt geflikt weet ik wel zeker dat je me ook nog bij de rest gaat helpen en of ik je daarna laat gaan hangt er van af hoe en of jij je best dot trut! Nou laatste keer opstaan en snel wat! En nu wie weet wat ik nog allemaal moet ondergaan. Hij trekt me ruw achter zich aan duidelijk woedend en ik hoor hem mompelen in zichzelf en de angst slaat me om de keel voor wat komen gaat. Hij neemt me mee en ik voel de leren riemen strak om mijn enkels schroeven, zo hard trekt hij aan.

En ik jammer zachtjes van pijn een zwiep en ik krimp ineen, het rijzweepje striemt hard langs mijn tieten. En ik durf geen kik meer te geven ondanks het brandend gevoel in mijn borsten, Hij trekt mijn armen omhoog en maakt de polsboeien los en even wrijf ik er over om het bloed te vervangen maar meteen snoert hij deze hard vast en ik hoor de automatische takel zoeven en mijn armen worden opgetakeld, zover dat ik op het puntje van mijn tenen moet gaan staan. Even laat hij me aan mijn armen hangen en zegt: Nu zal ik je laten voelen wat het is om werkelijk misbruikt te worden.

En weer zoeft de machine en worden mijn benen naar voren getrokken tot ik strak hangmet mijn voeten lager als mijn hoofd en ik heb het gevoel dat ik uit elkaar word getrokken. Auw auw auw nee laat me alsjeblieft naar beneden het doet zo een pijn ik ben hier te zwaar voor mijn hele lijf word uit elkaar getrokken!

Hier heb je om gevraagd, nu zal je het krijgen ook. En ik hoor iets zwiepen en de lange longeer zweep zwiept over mijn kont. Meetellen doos anders moet ik opnieuw beginnen. En ik zeg 1. Wat zeg je slet ik hoor je niet. Dus maar opnieuw dan he. En weer zwiept de zweep en deze x vol op mijn poes en ik tel keihard 1.

Wat 1 zegt hij? Goh het kan tellen zo slim had ik je niet ingeschat trut zo slim had ej moeten zijn toen je dacht te kunnen ontsnappen!

Ik hoor hem lachen en de volgende zweepslag teistert mijn lijf, en nu zijn mijn borsten het haasje 2 meester roep ik hard bang dat hij me niet hoort. Ik hoor hem weglopen en denk pfff gelukkig geen 20 en een zucht van verlichting trekt door mijn lijf.

Ik hoor hem terug komen en een harde pets die me de adem beneemt kletst hard op mijn billen. Nog een paar petsen tot mijn kont heet word 4,5,6,7,8,9,10 meester roep ik bang om de tel kwijt te raken maar de pijn in mijn kont belet me te denken en ik concentreer me op het tellen.

Dan krijg ik er een vol op mijn kutje en de pijn trekt hard door mijn poes heen. En ik voel zijn hand er over heen wrijven 11 meester zeg ik zacht. Goed ze sletje verlies maar niet waar je bent anders begin ik opnieuw! Weer loopt hij weg en ik ben bang voor wat hij nu weer gaat doen. Ineens pakt hij mijn linker lip en een vlammende pijn schiet er door heen als ik voel dat de klem met tandjes er weer op heeft gezet!

De ketting maakt hij vast aan mijn voetboei. Weer die scherpe pijn nu in mijn andere lip,. Zo zegt hij zo moet een slavin er uit zien klit openbaar en niet verstopt achter de dikke lippen van je. Hij knijpt even venijnig in mijn klit ,wat een schok door mijn lichaam geeft. Niet van de pijn maar van genot? Hoe kan ik hier in godsnaam van genieten wie weet kom ik hier niet levend uit en mijn kut lekt gewoon!

Ik lijk wel niet wijs! Maar toch is het zo en hij ziet het ook.. Ow mevrouwtje vind het lekker dat is niet de bedoeling zegt hij en stoot meteen drie vingers in mijn zeiknatte gleuf. Arghh roep ik en hij begint te lachen zo zo dat gaan we je wel even afleren teefje! En trekt zijn vingers er weer uit. Ik hoor dat hij zijn vingers likt en hij zegt je pisgleuf smaakt naar zout, gelukkig hou ik daar wel van daar heb je mazzel mee hahahaha.

Hij loopt even weg en komt terug meteen een zwiep over mijn klit en ik krimp ineen voor zover dat gaat ik voel mijn handen en voeten niet eens meer.! En weer striemt hij over mijn klit en ik roep in pijn 13 meester!. Met de kleine zweep petst hij hard op mijn linkervoet en ik schiet met mijn kont omhoog. Hmm waar zal ik de laatste 5 eens plaatsen grijnst hij. Braaf neukgleufje van me ik hoor iets onder mij door rollen en de takel zoeft weer en ik kom met mijn rug op de leren bank terecht die hij onder mijn heeft geschoven.

Tja dat moest maar je handen en voeten werden paars grinnikt hij. Oe dat brengt mij weer op een ideetje hahaha zal ik je zo mee kennis leren maken en ik ben intussen zo ver heen dat het niet meer echt binnenkomt ik ben op een wolk van pijn en zweef even in mijn eigen wereldje. Hij maakt mijn ledematen weer vast aan vier kanten en ik ben blij dat mijn gewicht er niet meer op hoeft te steunen. Zo mevrouw de verkoopslet wat heb je in huis zodat jij mijn gezicht niet ziet maar ik het jouwe wel vertel!.

Hij port in mijn tiet en zegt hoor je me? En ik zeg ja meester ik denk dat je de whitewash mask bedoeld. Die vervormd uw gezichtstrekken zodanig dat u onherkenbaar bent.

En waar vind ik die? In de winkel naast de zweepjes in de linkerhoek zeg ik. Mooi zo dan kan ik je bekkie dadelijk uit die kap halen want die ben ik meer als zat zit alleen maar in de weg als ik je lange haar grijp. Hij loopt weg en ik hoor de winkeldeur open en dicht gaan. Hij blijft lang weg en als hij terug komt hoor ik hem me iets slepen Zo zegt hij nu ga ik jouw eens bevrijden van die kap en kun je je even netjes voorstellen aan mijn grote vriend hier want dit is geen nette kennismaking he met je kutje open en een kap op je kop.

Ik word rood en denk neee er is iemand bij die me zo ziet liggen! Het schaamrood kruipt over mijn wangen, en de tranen wellen weer op van schaamte.

Zo kerel jij hebt goed je best gedaan op de was ze zo stout? Ja dit is een ongehoorzaam teefje blake ze dacht dat ze weg kon gaan zonder te groeten en dat pik ik natuurlijk niet hahha. De kap word los gemaakt en hij trekt hem van mijn hoofd. Het licht prikt in mijn ogen en het duurt even voor ik wat kan onderscheiden, ik had zo lang in het donker vertoefd dat ik even niets kon zien. Langzaam proberen mijn ogen te wennen aan het licht en ik zie eerst twee schimmen die steeds een beetje duidelijker worden.

Zo zo zegt blake die een neger van bijna 2 meter blijkt te zijn ,dat is een knap exemplaar dat je daar hebt kerel daar kan ik wel wat mee hahaha.

Ja blake dit is echt jouw ding he hahhaa dat dacht ik al daarom heb ik je gebeld. Kan ik der een weekje huren volgende week dan komen mijn broers over uit suriname en die houden wel van een lekker stukje vlees grijnst hij.

Ja hoor natuurlijk als de prijs in orde is komen we vast wel tot een deal hahaha. Ik word steeds roder maar durf niets te zeggen. Maar zegt blake dan moet ik vandaag wel even testen of ze geschikt is hoor! Ga je gang ik ben moe en wil toch even douchen leef je uit als je der maar in leven laat zegt mijn belger en hij loopt richting de douche ruimte ik roep nee laat me niet alleen!

Bek houden trut wie liet wie nu alleen net? Hij is nu je meester ik zou maar doen wat hij zegt want hij is een bedreven meester in de sm wereld en die kennen geen genade! De deur sluit zich en blake komt dichterbij. Zo meisje vertel eens hoe heet je? Ik stamel shera meester. Zo mooie naam voor een mooie meid, ook al heeft hij hier en daar wat beschadigd je bent en blijft een knappe meid.

Zijn handen glijden over mijn lichaam en ik voel mijn huid gloeien waar zijn hand langs komt. Hoeveel weeg je shera? Ik ben kilo meester zeg ik beschaamt. Zo zo das een mooi gewicht hoe dikker hoe beter hoe mee plezier zeg ik altijd maar. En zijn handen vervolgen zijn weg knedend in mijn vlees maar mijn borsten kutje en kont vermijdend. Ik krijg het warm en door het masker zie ik in de uitsparingen zijn ogen begeerlijk naar me kijken. Ik probeer mijn hoofd op te lichten maar dat lukt niet omdat ik zo strak vast zit.

O wil je mij bekijken zegt hij hahaha aagje dat mag best hoor. Hij bukt en doet mijn boeien een standje losser en hij draait aan de hendel om de tafel wat meer rechtop te zetten. Ik zie een lang atletische lichaam met al duidelijk een aftekening van zijn mega dikke lul in zijn witte broek. Mijn ogen worden groot en ik denk dat gaat nooit passen wat een monster. Hij ziet mijn blik en zegt rustig maar komt allemaal goed je zult genieten dat beloof ik.

Ik voel zijn pik nu tegen mijn opengesperde kutje aan en sla verlegen mijn ogen neer. Hij maakt mijn rechterhand los en zegt voel maar even wat ik je te bieden heb maar ik durf niet. Zacht pakt hij mijn hand en laat mij zijn lichaam voelen ,zijn wasbord zijn boven benen en als laatste zijn dikke lul bedekt met een dunne broek.

Ik word rood en durf niet naar hem te kijken. Nu je mijn hebt gevoeld wil ik jou ook even voelen zegt hij. Hij gaat met zijn handen teder langs mijn lichaam en druk me tegen zich aan. Mmm wat ben je lekker zegt hij. In spijkerbroek en t-shirt liep ik naar het kasteel om het brood te halen. Alleen Lina was aanwezig; haar man was op inspectie in de bossen rond het kasteel. Lina was bijzonder spraakzaam en kwebbelde er op los. Even lachte Lina en zei: Ik voelde mijn lul opzwellen.

Ze stond op en ging voor me staan met haar broek geopend. We kusten elkaar innig terwijl ze rustig over mij kruis wreef dat nu op ontploffen stond.

Het was een waanzinnig gevoel om haar prachtige vingers over mijn harde pik te voelen aaien. Hoe moest dat wel niet voelen als ik mijn broek uit had? Ik trok mijn shirt uit en deed de knopen van mijn broek open. Met naakt bovenlijf stond ik nu voor haar en ze aaide over mijn borst. Haar linkerhand duwde ze krachtig op mijn kruis en ik kon een harde kreun niet bedwingen.

Ik bewoog mijn armen achter haar lijf en trok haar truitje langzaam omhoog. Ik zei haar dat ik haar naakte wilde zien en trok de trui nu ook aan de voorkant omhoog. Haar mooie strakke buik viel bloot en trok mijn aandacht. Ik merkte niet dat ze ondertussen haar truitje verder omhoog had gedaan en inmiddels over haar hoofd uittrok. Voor me stond een prachtige half naakte vrouw met slank figuur in een strakke half geopende spijkerbroek. Ze droeg een kleine zwarte bh.

Haar halsketting hing uitdagend diep op haar borst en leidde mijn ogen naar haar kleine borsten. Ik maakt het bandje van haar bh op haar rug los en schoof de schouderbandjes opzij waardoor haar tieten bloot vielen. Lina deed haar bh af terwijl ik haar keiharde tepels betastte en kuste. Haar borsten waren super klein maar ze waren vreselijk opwindend. In de vorm van twee kleine peren zag ik ze voor me terwijl ik me verbaasde over hoe klein maar mooi ze waren. Ik wilde haar neuken.

Terwijl we naar elkaar toe bogen en ik haar de zoveelste tongzoen gaf, schoof ik met mijn handen de spijkerbroek over de heupen van haar naar beneden. Ik greep haar stevige kleine billen met beide handen vast en masseerde ze. Af en toe trok ik haar billen aan de onderkant ver uit elkaar zodat ook haar kutje gestimuleerd werd. Ik drukte ze tegen me aan en voelde haar warme bovenlijf en haar hard geworden tepels terwijl ik weer haar nek kuste en likte.

Ik ging zitten op het bed en trok de broek verder over de benen van Lina omlaag en keek hoe nu haar prachtige taille bloot kwam te liggen. Onder haar zwarte slipje zat haar warme vochtige kut die ik graag wilde vullen met mijn harde piemel. Nadat ik de broek op haar enkels had geschoven deed Lina deze verder uit.

Ze boog voorover om de pijpen van haar broek vast te pakken en terwijl ze dat deed viel haar ketting los van haar borst en bungelde deze onder haar geile gezicht. Haar borsten leken wat groter nu ze voorover gebogen stond en ik genoot ervan. Toen ze haar broek had uitgedaan ging ze weer voor me staan. In optima forma stond ze nu voor me: Ze leek te merken hoe prachtig ik het vond, want terwijl ze naar me keek schoof ze haar slipje opzij en kreeg ik haar schaamlippen te zien.

Haar kutje was nog nat van het vingeren van een paar minuten geleden. Ze liep dichter naar me toe en duwde krachtig tegen mijn schouders waardoor ik achterover viel op het bed. Ik lag nu op bed met mijn voeten nog op de grond en Lina hurkte voor me. Ze wreef nog een keer over mijn stijve kruis en gooide mijn slippers wegt. Daarna pakte ze mijn broek vast en begon ze die naar beneden te trekken. Om het haar makkelijker te maken deed ik mijn heupen iets omhoog.

Zonder al te veel moeite schoof ze de broek verder omlaag en trok ze de broekspijpen over mijn enkels. Ik lag nu voor haar in een strakke boxershort waarin een enorme bobbel te zien en te voelen was. Met haar rechterhand trok ze mijn boxershort een stukje omlaag waardoor mijn erectie bloot viel. Ze aarzelde niet en trok met beide handen de boxershort verder omlaag waarna ze met haar rechterhand mijn piemel vastpakte. Langzaam begon ze me af te trekken.

Mijn voorhuid trok ze zonder weerstand steeds verder achteruit omdat mijn eikel enorm vochtig was geworden van alle opwinding. Na een paar keer trekken schoof ze mijn voorhuid volledig achter de rand van mijn grote kloppende eikel waarna ze doorging met trekken. Ondertussen legde ze haar duim op het toompje van de voorhuid die ze begon te masseren. Ik moest kreunen van genot en wilde mijn ogen niet sluiten omdat ik vooral wilde zien hoe mijn de Lina op het geilste moment ooit haar uiterste best deed.

Terwijl ze me aftrok keek ze voortdurend naar me en toverde ze een lach op haar mooie mond. Af en toe streek ze door haar haren als die voor haar ogen vielen. Ik keek naar haar geile kop, haar prachtige bovenlijf en die mooie benen waartussen zich een hete kut bevond waar ik me op wilde uitleven.

Lina verhoogde haar tempo en klemde haar hand steviger om mijn snoeiharde pik. Bij het naar boven bewegen maakte ze een draaiende beweging met haar hand waardoor ik geiler en geiler werd en mijn pik nog lekkerder voelde dan daarvoor. Ik noemde een paar keer smachtend haar naam en zei dat ik het heerlijk vond. Blijkbaar beschouwde ze dit als een aanmoediging voor meer want niet veel later boog ze over me heen en bracht ze haar mond voor mijn harde pik. Met haar tong likte ze over het toompje dat ze net nog met haar duim had gemasseerd.

Ze liet haar tong vervolgens naar beneden glijden en likte daarna van onderen naar boven over mijn piemel tot ze bij het topje van mijn glanzende vochtige eikel uitkwam. Haar smalle lippen gleden over mijn eikel en langzaam bracht ze mijn piemel in haar warme mond. Ze begon me te pijpen en ik wist niet wat me overkwam. Ik keek hoe mijn lul in en uit haar mond gleed en hoe ze haar hoofd op en neer bewoog terwijl haar haren voor haar gezicht vielen. Haar halsketting tikte steeds tegen mijn borst en haar tieten waren keihard geworden.

Met haar hand trok ze mij nog steeds af terwijl ze die draaiende beweging maakte. Na een paar minuten stopte ze met pijpen en liet ze mijn pik los. Ik ging met mijn lul voor haar staan die ze nog een keer in haar mond pakte waarna ze er even aan likte. Ik aaide over haar hoofd en vroeg haar of ze haar slipje wilde uitdoen. Ze stond even op en schoof haar slipje omlaag waarna ze weer ging zitten. Vervolgens schoof ze het slipje verder omlaag en deed ze haar benen even omhoog om het slipje over haar laarzen uit te doen.

Ik keek recht in de natte spleet van Lina die overduidelijk nog steeds heel vochtig was. Ik wilde mijn lul tussen die schaamlippen duwen totdat ze begon te krijsen van genot. Ze ging op de rand van de tafel zitten en ging achterover liggen met haar benen wijd uit elkaar.

Ik ging over haar heen hangen en stond tussen haar benen in en bracht mijn erectie voor haar natte gloeiende kut. Kom maar, ik wil je voelen in me. Ik genoot van de penetratie en het in en uit de kut bewegen van mijn nat geworden lul.

Het was een waanzinnig gezicht om mijn lul bij mijn schoonzus naar binnen te zien gaan en het was een absolute droom die uitkwam. Ze kreunde ook en sloot haar ogen terwijl ze genoot. Haar benen sloeg ze om mijn middel en zo lagen we minutenlang te neuken als beesten. We draaiden onze lichamen en Lina ging languit op de tafel liggen waarna ik op haar ging liggen en opnieuw penetreerde. Mijn gezicht legde ik in haar nek en we kreunden in elkaars oren.

Ik ramde mijn pik in haar soppende kut die alsmaar natter leek te worden. We wisselden van standjes en ik nam haar op zijn hondjes, ze ging op me zitten en ik nam haar terwijl ze op haar buik lag. Even later ging ze voor me staan terwijl ze haar handen op de tafel liet rusten en ik achter haar ging staan. Ik stond haar achterlangs te rammen terwijl ik naar haar kleine tieten keek die hingen te bungelen op het ritme van mijn stoten in haar kut. Ondertussen legde ik mijn rechterduim op haar anus en masseerde ik die zachtjes nadat ik er wat speeksel op had gedaan.

Lina liet het toe en begon harder te kreunen. Voorzichtig duwde ik het topje van mijn duim een stukje in haar anus terwijl ik vooral bleef doorgaan met het rammen van haar geile natte kut. Ik pakte met mijn handen haar bovenlijf vast door ze op haar kleine borsten te leggen en trok haar zo rechtop. Mijn keiharde lul schoot uit haar kut en ik legde mijn linkerhand op haar kruis waarna ik mijn middelvinger tussen haar schaamlippen liet zakken.

Even later zette ik haar op het grote bureau. Met haar benen wijd zat ze voor me en we kusten elkaar. Ik pakte haar benen vast en liet haar knieën op mijn onderarmen rusten terwijl ik mijn pik weer bij haar naar binnen schoof.

Ik ramde haar nu weer in hoog tempo terwijl ze zuchtte en kreunde en ik mijn pik weer diep naar binnen zag glijden. Even later haalde ik mijn pik eruit en ging ik nu voor haar zitten waarna ik haar benen uit elkaar deed. Ik legde mijn tong op haar kut en schoof haar schaamlippen opzij waarna ik haar begon te likken. Ik befte haar langzaam en versnelde vervolgens mijn tempo. Af en toe stopte ik en bracht ik het puntje van mijn tong in haar vagina die heerlijk vochtig smaakte.

Er was geen houden meer aan want Lina kreunde steeds onregelmatiger. Ik legde mijn tong op haar klitje en pakte deze stevig vast tussen mijn lippen. Heftig kreunend kwam ze opnieuw klaar terwijl ze haar benen hard tegen mijn hoofd drukte. Ik liet ze van het bureau stappen nadat ze een paar minuten had kunnen bijkomen en ik haar ondertussen had gekust. Meteen pakte ze mijn harde lul vast en trok ze er weer aan. Ze knielde en begon me weer te pijpen, nu harder dan de vorige keer. Met haar tong draaide ze over mijn eikel die warm aanvoelde in haar mond.

Ik wil je nog een keer neuken. Ik ging op de rand van de tafel zitten en Lina ging op mijn pik zitten terwijl we stevig tegen elkaar drukten. Ik sloeg mijn armen om haar lijf en masseerde haar billen terwijl ik diep ik haar kut stootte. Ik legde opnieuw een vinger op haar anus en masseerde die terwijl ze genoot. We kreunden en hijgden en het zweet brak ons uit door alle inspanning.

Lina ging iets achterover hangen terwijl ze zich vasthield aan mij. Ik nam haar tepels tussen mijn lippen en zoog er hard op. Nog steeds ramde ik haar kut hard en diep en nog steeds hadden we er geen genoeg van. Ik wilde haar keihard nemen en rammen tot ze het uitschreeuwde van de lekkere pijn. Hard drukte ik mijn vinger op haar anus en ze sloeg een hoge kreet. Haar lijf was nu zeiknat van het zweer en ik likte het op met mijn tong.

Ze stapte van me af en ging liggen op bed waarna ik weer op haar kwam liggen. Voor de laatste keer penetreerde ik haar. Ik stootte zo hard als ik kon in haar genotsgrot totdat ik haar onder mij zag bewegen. Ik riep dat ze naar me moest kijken terwijl ik klaar kwam. Ze schreeuwde terug dat ik haar moest nemen en keek me strak aan.

Ik stootte nog één keer en voelde dat er geen weg meer terug was. Mijn hele lijf spande zich aan en ik kwam in zeker tien krachtige zaadlozingen luid zuchtend klaar in de kut van Lina Met mijn pik nog in haar kut liet ik me op haar vallen om uit te rusten. Ik kreeg een kus op mijn wang en ze zei dat ze had genoten. Ik was kapot en kon niets uitbrengen. Tja , toen moest ik direct bekennen dat ik zo was opgegaan in het neuken met een eigenlijk wildvreemde vrouw dat ik helemaal niet meer aan Tanja had gedacht.

Wat zou zij ervan vinden als ze hoorde wat er gebeurd was.

: Verkrachting sex wijd opengesperde kut

GEILE TIENER GRATIS SEX ONTMOETING 359
SENSUELE MASSAGE ARNHEM EROTISCHE MASSAGE HOENSBROEK Gratis seks daten prive ontvangst tilburg
Verkrachting sex wijd opengesperde kut 275
Verkrachting sex wijd opengesperde kut Gangbang friesland smslavinnen

Verkrachting sex wijd opengesperde kut

Verkrachting in de lift De vrouwen zien er allebei overdreven sexy uit. . "Kom teefje, rij dat kutje eens braaf over mijn lul heen!" Terwijl . Als paardenstaart begint te grommen richt ze haar wijd opengesperde mond naar paardenstaart op . 6 feb Mijn lul bewoog als een zuiger op en neer in haar kut en al snel spoot .. ze nu wijdbeens met een wijd opengesperde kut vlak voor zijn neus. Jouw gratis sex films! Bejaarde penis door jong kutje naar een happy end. hem een pijp beurt geven maar ze word ook Masturberen met de sex toy de grote lul . lesbies gratis verkrachting sex gratis sex en films wijd opengesperde kut. Bij elke lik voel je de opwinding toenemen. Je ziet dat stekelhaar een sleutel in een slot van het bedieningspaneel stopt. Ik krijg het warm en door het masker zie ik in de uitsparingen zijn ogen omasneuken gangbang dinsdag naar me kijken. Die verhulde niets van haar prachtige lijf ; lekker bruin, een paar lange benen een slank middel en 2 prachtige tieten. Wat had ik nou gezegd? Nu merk je pas van dichtbij wat een monsterlijk formaat de kleine man heeft.

BUITENSEX ESCORT SEX IN BEILEN