Gratis gsm hete pruim

gratis  gsm hete pruim

Die wil echter nu heel snel heel stijf worden en het liefst heel diep in de ongetwijfeld fenomenale kut van de dame voor mij gestoken worden. Op en neer schuiven totdat ik spuitend klaar kom. Ik glij met een hand in mijn zwemslip om mijn groeiende pik en ballen te herschikken. Kan de geile aanblik echter niet meer weerstaan bij het voelen van mijn opzwellende penis, haal mijn pik uit mijn slip. Ik ga mezelf ongegeneerd aftrekken met het geile dametje op een meter of vijf, zes van me vandaan, alle kans om door haar betrapt te worden.

Andere badgasten moeten een verrekijker hebben om mij hier te zien masturberen. Het geile dametje draait zich om. Even voel ik mij inderdaad betrapt , maar ze is zo druk aan het bellen, dat ze mij toch niet lijkt te zien aftrekken. Van half opzij was haar profiel al prachtig, recht van voor fantastisch! Haar prammen bijzonder fraai. De broek met de geopende knopen net te ver naar beneden getrokken door de hand in de kontzak verraad echter het bestaan van een donkerblonde streep schaamhaar.

Niks eronder aan dus! Benen zo wijd als ik kan, alle spanning concentreren op mijn heerlijk stijve penis, zon op mijn ballen, bries over mijn bezwete dijen kletsende ballen in mijn zak, soppende voorhuid over mijn glimmende eikel. Dan blijkt dat de dame kennelijk toch naar mij staat te staren. Ik zie hoe ze haar gsm opbergt en haar zonnebril omhoog doet.

Ze zendt mij een luchtkusje en als beloning voor mijn harde rukken rangschikt ze overdreven haar topje, eerst helemaal los van haar tieten, denkbeeldig zand wegvegend, dan met weer die tedere handgebaren wrijvend om haar borsten, knijpt zichtbaar in haar tepels, haar gezicht vertrekt van het genot! Dan opent ze de laatste knopen van haar hotpants, dat schuift dan vanzelf op de grond.

Inderdaad draagt ze zelfs geen minuscuul tangaatje! Een afgepaste streep donkerblond schaamhaar glinstert in de zon. Ook van haar onderbuik en billen wordt uiterst zorgvuldig al het denkbeeldige zand weggeveegd. Met een hand net boven haar streep trekt ze haar spleet strak, kantelt haar bekken.

De vingers van haar andere hand inspecteren zorgvuldig haar uitpuilende pruim, trekken aan haar schaamlippen. Zag ik daar snel een vinger in haar kut schuiven? De inspectie wordt een korte, maar erg teasende masturbatieshow.

Kijkend op haar vingers in en uit haar natte kut, kom ik in no time klaar! Heerlijk en ongegeneerd pompend spuit mijn sperma uit mijn dikke penis op het zand. Nog een keer gaat haar vinger door haar hangende pruim, dan tussen haar roodgestifte lippen in haar tuitmondje.

Dan is het schouwspel ten einde. Ook het broekje gaat weer terug op zijn plek. Knoop te weinig vast dus ik zie nog steeds net haar schaamhaar. Ik krijg nog een knipoog alvorens ook de bril weer op gaat en ze weer verder loopt. Na de aanschaf van wat kleding in de stad lunchen we in een knusse bistro, waarbij we een geanimeerd gesprek hebben over de overige klanten.

Pas als Monica zegt “ik ben even na het toilet” word ik herinnert aan vannacht, wat zij opmerkt door te stellen “ja liefje, ik kan niet alles bewaren voor jou”, waarna ze inderdaad vertrekt naar het toilet. Terug gekomen van het toilet plaagt ze me zelfs nog even, door me haar hand voor te houden met de vraag “wil je anders even ruiken?

Terwijl we door de stad lopen komen we langs een lingeriewinkel, die meer verkoopt dan allen lingerie: Ik wijs naar een halsband in de etalage en zeg lachend “daarin”. Aangezien wij zulke winkels nooit bezoeken, maar alles online bestellen, loop ik ietwat beschaamd achter haar aan. Ondanks het assortiment, dat louter en alleen bestaat uit seksartikelen, is het een keurige winkel, dus we worden vriendelijk begroet.

Moon is echter maar op een ding gericht en dat is de lingerie, dus ze stapt er, mij met zich mee sleurend, direct op af en begint in het rek te neuzen. Tot overmaat van ramp, komt de verkoopster eraan gewandeld, die direct vraagt “kunnen jullie het vinden”. In welk segment zoekt u? Mijn hoofd kleurt zo rood als een reddingsboei, wat zelfs verergert omdat de vrouw me nog steeds aan kijkt.

Moon knikt ja en zegt “het is allemaal heel soft hoor, wij doen geen gekke dingen”. De vrouw lacht en zegt “wij zijn er niet om te oordelen mevrouw, ik ben er om u te adviseren. En als ik u zo beluister, dan heb ik wel enkele interessante setjes voor u.

Als u mij wilt volgen”. De vrouw loopt naar het einde van de winkel, waar vooral veel latex, leer en dergelijke hangt. Mij kruipen direct de rillingen over mijn rug, want ik moet er niet aan denken om ooit als een slaaf behandeld te worden, maar de vrouw wijst ons op een rek, waar inderdaad enkele opwindende lingeriesetjes hangen.

Het is allemaal glanzend materiaal, maar wel van stof gemaakt. Monica houdt wederom enkele setjes omhoog, zodat ik ze kan beoordelen en bij een setje dat bestaat uit een halve string met veel kant en een soort van korset knik ik uitbundig dat dit het is.

Achteloos zoekt Moon haar maat, neemt er een setje panty’s bij en wandelt doodleuk naar de kassa om het af te rekenen. Terwijl ze voor de kassa staat zegt ze tegen mij “wacht jij buiten maar”, waarna ze de verkoopster gebaart te wachten met afrekenen en mij na staart terwijl ik de winkel verlaat, zo zie ik als ik omkijk. Minuten later voegt Monica zich bij me, met een tas, waarop ik zeg “wil je dit nooit meer doen!

Moon lacht en zegt “wacht maar totdat ik het straks aan heb, dan vraag je waarschijnlijk wanneer we weer gaan”. Op zondag koken we nooit, maar gaan we uit eten of we bestellen iets, dus vandaag is dit laatste het geval.

Voor tijdens en na het eten, drinkt Moon verdomd veel water valt mij op. Terwijl ik later die avond een film kijk zegt Moon “ik ga me alvast douchen, morgen vroeg weer op”. Nadat Moon een kwartiertje weg is licht mijn GSM op.

Balend, omdat ik nu een deel van de film mis, loop ik snel de trap op. Ik hoor Moon op de slaapkamer, dus ik loop hier snel naar toe, in de beleving, dat ik dan snel weer beneden zal zijn.

Met open mond staar ik naar de bloedmooie vrouw, die recht voor mijn neus staat. Ik zal een poging wagen het beeld te beschrijven, maar ik doe haar schoonheid ongetwijfeld tekort: Moon is slank, maar heeft volle, stevige borsten, die normaliter ietsjes hangen, maar nu, door het corset opgeduwd worden en als een trotse volle boezem zichzelf presenteren als een heerlijk geheel.

Doordat het korset geen BH behelst, zijn haar borsten dus ontbloot. Haar borstpartij gaat over in haar lange slanke hals, met daarboven een rimpelloos, licht opgemaakt gezicht, waar de dominantie van afspat. Haar donkerrood geverfde korte kapsel accentueert haar dominantie.

Onder het korset draagt ze de bijpassende halve string, die strak haar venusheuvel omsluit. Daaronder bevinden zich de ellenlange benen, die gehuld in de panty’s nog beter tot hun recht komen. En om het schouwspel compleet te maken heeft Moon haar kniehoge latex laarzen aangetrokken, die ze ooit voor de grap gekocht heeft voor een “verjaardagsparty die het thema kinky droeg” van een vriendin. Ik kijk haar vragend aan, omdat ik geen idee heb, waar ze op doelt.

Ze stapt op me af, zodat onze neuzen vrijwel tegen elkaar aan komen, en zegt “knielen”. Uiteraard zorgt haar opdracht voor voldoende afleiding, dus ik vergeet de film en zak door mijn knieën, terwijl ik over haar lichaam omhoog kijk in haar mooie bruine ogen. Moon laat me haar hele lichaam kussen, door me telkens een korte opdracht te geven, zodat ik een half uur later haar werkelijk van top tot teen gekust heb, waarbij ik pas proef en ruik, dat ze zich zojuist gedoucht heeft.

Als ik weer geknield voor haar zit en de opdracht heb gekregen om haar kruis te kussen, doet Moon plotseling een stap naar achteren, zodat ik een beetje verloren op de grond voor haar zit.

Moon loopt naar het dressoir en haalt er een pakje uit, dat ze mij overhandigt. Ik haal het papier eraf en zie dat ze de halsband gekocht heeft, die ik gekscherend in de etalage heb aangewezen vanmiddag. Omdat ik werkelijk niets opheb met SM en dit dich toch echt van leder is gemaakt, met enkele metalen ringen eraan, doe ik het met enige tegenzin bij mezelf om mijn nek. Moon stapt op me af, duwt een vinger door een metalen ring en draait mijn hoofd omhoog, zodat ze me recht aan kan kijken.

Moon pakt de laarzen en het broekje van de grond en loopt ermee naar het dressoir, waar ze het broekje oplegt en de laarzen tegenaan plaatst, waarna ze een lade opent en er iets uithaalt. Seconden later voel ik haar handen aan de halsband en hoor ik een klikje.

Het zal toch niet, denk ik, maar als ik mijn ogen weer mag openen van haar zie ik tot mijn verbijstering dat ze inderdaad een riem aan de halsband heeft bevestigd. Moon heeft haar hand door de lus aan het uiteinde van de riem gestoken en stapt langs me af en loopt richting de badkamer. Mij rest niets anders dan haar te volgen, wat ik dan ook verbaasd en zwijgend doe.

Op de badkamer maakt Moon het grote licht aan en stapt in het driehoekige grote bad, waar ze in het hoogste zitje, in de hoek plaats neemt. Ze heeft de riem nog steeds vast, dus ik moet wel volgen, dus ook ik stap in het bad.

Moon trekt mijn hoofd naar beneden, zodat ik uiteindelijk op een zeer oncomfortabele manier, geknield in het bad, voor haar poesje terecht kom met mijn gezicht. Uiteraard heb ik geen aansporing nodig en begin te likken.

Minutenlang lik ik haar kutje, waarbij ik me vooral focus op haar klit in de hoop dat ze me uit mijn benarde positie zal bevrijden, zodra ze een orgasme heeft bereikt, wat gelukkig ook gebeurt.

Schokkend houdt ze mijn hoofd echter op zijn plek en nadat ze bijgekomen is, laat ze enkele druppeltjes plas uit haar pruimpje lopen, die ik er uiterst opgewonden vanaf lik. De gewenste straal blijft echter achterwege en mijn hoofd wordt omhoog getrokken, zodat ik bijna omval in het eigenlijk te kleine bad voor deze handelingen.

Opgewonden staat Moon ook op, maar blijft half gehurkt tegen de muur geleund staan. Ze trekt me aan de riem dichterbij, zodat mijn pik voor haar grotje eindigt. Zonder aansporing, begrijp ik wat er van me verwacht wordt, dus ik druk mijn harde pik bij haar naar binnen en begin hard te stoten.

Vanwege de langdurige opwinding houd ik het echter iet lang vol, dus terwijl ik mijn handen onder haar kont heb geplaatst, neuk ik me klaar in de mooie dame, die mijn orgasme met een glimlach ontvangt. De laatste straal is er echter nog niet goed en wel uit mijn pik vertrokken, of ze trekt me aan de halsband naar beneden, zodat ik geknield voor haar poesje kom te zitten. Hijgend zie ik mijn zaad uit haar lopen en nog geen seconde later, volgt er zelfs een druppeltje pis, dat gevolgd wordt door meerdere druppels licht gele vloeistof.

Moon heeft de riem ondertussen losgelaten, en terwijl ik nog enkele malen aan mijn pik trek om de laatste druppels zaad eruit te rukken, mikt zij met haar handen een dikke straal pis richting mijn gezicht. Ik open mijn mond en ontvang gedeeltes van de straal, die ik dit keer overigens niet doorslik. Moon loopt helemaal leeg op mijn gezicht en borst, zodat ik na een minuutje drijfnat ben door haar urine. Zodra Moons blaas geleegd is opent ze de kraan en neemt de sproeier om mij af te spoelen, terwijl ze zelf langs me afstapt het bad uit.

Moon, die nu naakt is, neemt de kleding van de grond en zegt “dat maak ik zelf wel uit”, waarna ze van de badkamer vertrekt.

De dag erna moeten we beiden werken, dus we beleven een normale dag, totdat ik die avond na het sporten thuis kom en Moon niet beneden blijkt te zijn. Alles is donker op het grote licht van de eettafel na. Ik maak dus de lichten in de woonkamer aan en loop naar de tafel om hier de grote lamp juist van uit te doen, omdat deze wel heel veel licht geeft, totdat mijn oog op de tafel valt. Op de tafel ligt een briefje en de halsband, die ik zo verfoei, dus mijn maag raakt direct in een knoop en een onbehaaglijk gevoel maakt zich van mij meester.

Ik lees echter eerst het briefje: Lieve Simon, Zoals je weet heb ik meerdere malen mijn twijfels geuit of onze relatie enige kans van slagen heeft. Dit is niet alleen gerelateerd aan ons leeftijdsverschil, maar wordt mede veroorzaakt door de dominante gevoelens die ik heb op seksueel gebied. Dit weekend heeft mij doen inzien dat ik misschien wel meer wil, vandaar ook dat ik de halsband aangeschaft heb, waar jij dit slechts bedoelde als grap. Je hebt twee keuzes: De keuze is aan jou.

Nadat ik het briefje enkele malen gelezen heb, sta ik verloren in de kamer met de halsband in mijn hand. Okay, gisteren was heerlijk, maar hier was de domme halsband en de riem niet bij nodig geweest, vind ik. Omdat mijn nieuwsgierigheid groter is dan mijn afkeer voor de halsband, kleed ik me snel uit en doe ik het ding om, waarna ik naar boven loop.

Op de overloop, zie ik dat de deur naar zolder openstaat, terwijl de rest van de deuren gesloten zijn, dus automatisch neem ik aan dat Moon op zolder is. Terwijl ik de trap op loop, hoor ik hakken op de laminaatvloer op zolder, dus ik weet dat zij daar reeds aanwezig is. Omdat de zolder dienst heeft gedaan als slaapkamer van haar zoon, is deze ingericht als zodanig, wat verder voor het verhaal geen verschil maakt, ware het niet dat de inrichting een functie dient.

Moon staat midden in de kamer, gekleed in de laarzen en verder niets, behalve de zwarte string, die we gisteren bij de seksshop hebben aangeschaft. Ik gehoorzaam en kniel voor haar neer. Achter haar rug haalt ze de riem vandaan, die ze in een ring vastklikt, waarna ze de riem met een hand vasthoudt. Jij volgt kruipend en pas als je pik hard is stop je” zegt ze tot mijn verbazing en ik heb direct de neiging om op te staan en het spel te beëindigen, aangezien ik geen trek heb om als slaafje achter haar aan te kruipen.

Veel tijd om na te denken krijg ik echter niet, want Moon begint reeds te lopen, zodat ik achter haar aan getrokken wordt. Kruipend volg ik haar, terwijl haar hakken hard op het laminaat tikken. Wat het exact is geweest weet ik niet precies, maar de blik op haar wandelende billen en mijn niet benijdenswaardige positie, zorgen er in een mum van tijd voor dat ik een erectie van jewelste heb, zodat ik stop met haar te volgen en de riem vastpak, zodat ze mijn hoofd niet van mijn romp trekt.

Zodra ik echter gestopt ben met kruipen, draait Moon zich om en tilt mij aan de riem overeind, zodat ik geknield kom te zitten. Haar andere hand legt ze bovenop mijn hoofd, terwijl ze de riem strak aan trekt, zodat ik automatisch tegen haar kruis wordt gedrukt. Ze positioneert mijn mond recht tegen haar, door het dunne broekje, omsloten poesje en zegt “open”, waarop ik direct mijn mond open.

Verheugd weet ik wat gaat komen, en ondanks dat ik niets kan zien, windt ook dit me ontzettend op, want ik voel binnen enkele seconden met mijn tong dat het broekje nat wordt, dus ik begin te slikken. Monica plast enkele straaltjes zoute urine in mijn mond, die ik vrijwel in zijn geheel krijg doorgeslikt. Mijn pik steigert van opwinding en lik en zuig zelfs aan het broekje, terwijl zij reeds gestopt is met plassen.

Zonder woorden te gebruiken laat Moon de riem tussen haar benen uitglijden en vangt hem aan de voorkant weer op. Ze trekt mij achterover aan de riem, zodat ik liggend op mijn rug eindig. Omdat ik bijna tegen de spijlen van de balustrade aanlig houdt Moon zich hieraan vast, terwijl ze haar benen aan weerszijden van mijn lichaam geplaatst heeft.

Ze zakt door haar knieën en landt met haar kruis op mijn gezicht, zodat ik wederom verwoede pogingen doe om iets van het vocht uit haar broekje te zuigen. Met mijn handen ondersteun en streel ik haar billen, maar dit blijkt niet de bedoeling, want Moon staat op en zegt “natuurlijk, ik ben je grijpgrage handjes vergeten”. Ze loopt weg en pakt van een kastje een setje handboeien af, die ze daar gereed heeft gelegd.

Ze komt terug, knielt naast me en maakt een hand vast in de handboei, waarna ze de hand tussen de spijlen van de balustrade doorvoert. Mijn ander hand duwt ze er ook doorheen, waarna ze wegloopt, een stukje de trap af, waar ze de andere hand ook vastmaakt in de boei en weer terug komt gelopen.

Ik zoek met mijn handen naar de sluiting en raak licht in paniek, als deze niet aanwezig blijken te zijn. Moon zakt door haar knieën en gaat op mijn borstkast zitten, terwijl ze me indringend aan kijkt. Doe je dit niet, dan maak ik je morgenochtend pas los, of denk je dat je dit zelf wel lukt. Aangezien de balustrade een gelaste metalen constructie is en de handboeien geen speelgoedsetje betreft, weet ik dat ik geen enkele kans maak, daarbij speelt Moon gewoon een spelletje, denk ik, dus ik antwoord “ik doe wat jij wilt”.

Ze veert op, stapt naast me en trekt uitdagend haar broekje voor me uit. Vervolgens daalt haar kale pruimpje neer boven mijn mond, maar in plaats van zich erop te laten zakken zegt ze “openen”.

.. Twee lullen in haar kut sex

Oma sex videos gratis gratis shemale chat

Rijpe vrouw laat haar geile kale doos zien en steekt een Geil teefje met grote tieten en een heerlijk Oude kale kutten gratis gsm; Prive shemale natte pruim. Gratis sexverhalen | Dubbel D, dubbel decolleté - De inkijk in haar hotpants, haar Hete dag. Te druk bij de paviljoens en duinovergangen. Minstens kilometer verder Haar gsm gaat en precies voor mijn neus staat ze stil, staat ze te draaien met andere hand inspecteren zorgvuldig haar uitpuilende pruim, trekken aan. Het ontbreekt ons aan niets, we hebben beiden een leuke baan en kunnen ons de dingen .. maar dit weerhoudt me er niet van om mijn tong zo diep mogelijk haar pruim in te drukken . Nadat Moon een kwartiertje weg is licht mijn GSM op. Omdat er geen menu is brengen we je direct in contact met datgene wat je jij zoekt of wilt. Minutenlang lik ik haar kutje, waarbij ik me vooral focus op haar klit in de hoop dat ze me uit mijn benarde positie zal bevrijden, zodra ze een orgasme heeft bereikt, wat gelukkig ook gebeurt. Ik laat me met gespreide benen achterover op bed vallen en fluister: Onderdanige meisjes en aan sexverslaafde vrouwen doen echt alles wat jij wilt! Je hebt twee keuzes: Zij stonden al behoorlijk geil naar je te loeren.

Harde sex huisvrouwensex