Geile tiener sletjes limburg sex

geile tiener sletjes limburg sex

Pastoors Vier pastoors zitten samen een pint te drinken: Ze klagen over het weinig volk dat nog naar de kerk komt. In Jette zeggen we de Mis af en toe in het Brussels dialect en dan zit de kerk bomvol. Twee Brabanders Zegt de een tegen de ander: Zekers wel, agg ik op de plee zit.

Aggij op de plee zit? Joa, dan zit ik op de plee, k? Op zijn Gents Nen Gensche coiffeur es vrie fier op zijne poppegoi en zet hem in de zomer op nen statief voor zijn zoake. Moar iedere kier ois Jeanine, een schuun meiske van 20 joar, veurbij komt, roept diene poppegoi: Achter een tijtse begint ze da moe te worden en goa z'eur beklag goan doen bij diene coiffeur. Hij begrijpt de situose en beslist zijne poppegoi te straffen deur hem ghielegans zwart te schilderen.

Ois Jeanine de volgende dag passeert, zwijgt diene poppegoi in alle toalen! Natuurlijk es ze verwonderd over die verandereinge, en ze zegt tegen diene poppegoi: Gents dialect Main Kate 'k é veur de mainse , al tien en tander gedoin moir achteraf, zien ze eu nie mier stoin ik probeer ze in te schate moir ké mier vriendschap van maain kate ik ben giene rechter, en 't és uuk giene wains want tenslotte, ben ik zailve moir ne mains moir 'k é ma gister weest bezate in 't gezailschap van maain kate soms ben 'k triestig, en toens kaaikt ze noir ma mee die grute oranje ugen in toens spin ze der nog ba gelaak veur te zegge "moir boiske toch, ge't ma toch nog" z'é ma nog nuunt of nuunt of nuunt bedroge in ge begraaipt wel, z' é ma nog nuunt beloge dus ik leg eur in de wate ik leg eur in de wate soms slope'k ba eur op de mate ik in main kate Bron: Gus Roan -   www.

Vlamsch over de schreve 't Is schoone, Vlamsch te klappen! Docteurs en notaeris pasters en cholekosters Klapste dikkers goe Fransch maer kunde Vlamsch verstaen Ze waeren van 'n Westhoek en kwaam were in 'n zomer Vare van groote scholen nulder Latin verloren! Arie de Viet - http: Dat komt ik ben gezond met mijn sjieksken in mijne mond. Laatst geleden kwam ik langs een dam, k'had moeie benen en ik nam de tram.

Pas gezeten op een houten banket, las ik op een houten planchet,"Défense de cracher sur le plancher".

En daar ik nog wat frans verstond dacht ik ,wat ik hier niet speken mogen en ik spikte op de grond , juist toen de conducteur kwam rond Hela, riep die bleke, t'is hier verboden te speken! Kerel, dat zal ik u beletten, en ik spikte op zijn trambiljetten.

Smijt hem buiten riep een cherie en ik spikte in hare misenplie. Toen kwam de gardevil, en 'kspikte op zijnen bril maar dan vloog ik natuurlijk naar buiten, maar in de gauwte spikte ik nog ne keer goed op de ruiten. In het bureau gekomen had ik het lol, 'kspikte gans den directeur zijnen inktpot vol, maar toen deze kwam en zei: Kerel doe dat nog eens voor mij! Pardon mijnheer ken hem geen sjiksken of geen speeksel ni meer. Beste bezoeker als je weet uit welke streek Stad of Gemeente het dialect van dit versje komt wil je dan zo goed zijn een mailtje te sturen naar: Beverse gezegdes - Als iemand geweldig aan het bluffen is over b.

Geef de stoefer eeb brood, de klager heeft geen nood! Ver van de deur liegt schoon! Het gaat vooruit gelijk bonen knopen! Hij draagt een revolver D ie loopt mij voorbij zoals de Schelde door Antwerpen - Ge moet niet klagen als je gelukkig bent! Ge moet ons Heer niet slaan tewijl hij zalft. Blog tegen de regels? Gratis blog op http: België - Diverse informatie. Rivieren en andere waterlopen in België.

Politiek nieuws - Politieke cartoons. Vlaanderen steden en gemeenten. Vlaanderen in woord en beeld. Dit blog is van: Verdraagzaamheid       Voor meer verdraagzaamheid. Deze tekstkleur, buttons en afbeeldingen zijn aanklikbaar! Brugse dakwerkers Twee Brugse dakdekkers tijdens de schafttijd: Landkaarten - Stadplan-kaart - Gemeenteplan-kaart - Stratenlpan-kaart - Wegbeschrijving - Routeplanner enz May overtroeft brexiteers met budget voor gezondheidszorg.

Eén dode bij schietpartij op Amerikaans kunstevenement. Afghaanse president verlengt wapenstilstand met tien dagen, Taliban volgt niet. Athene en Skopje leggen ruzie over Macedonië definitief bij. Aankomst Aquarius was nauwkeurig geregisseerd evenement.

Beyoncé en Jay-Z kiezen voor Belgische choreograaf. Guatemala staakt zoektocht naar overlevenden vulkaanuitbarsting. Trump klaagt over te weinig erkenning in VS over deal met Noord-Korea. Seehofer speelt hoog spel.

Ethiopische schilder wint Grote Prijs Ernest Albert. Als een gewone marathon niet zwaar genoeg is. Duilenclup hangt twee nestkasten voor uiltjes. Busje maait festivalgangers Pinkpop van de weg. Koken op inductie of gas?

Zo hakken Caroline en Andy de knoop door. Durven jullie wel tegen deze vrouwen?! Heb lef en neem een Nederlandse.

Maar nee want jullie kunnen deze niet aan. Oh en beste Nederlandse mannen haal je hand van je knip. Betaal gewoon de rekening als je een vrouw mee uitvraagt! Op de lange duur als jè met de vrouw verder gaat dan krijg je het op allerlei vlak in 3voud terug. Hoop er jog eens een tegen te komen die verder kijkt as mijn buitenkant en dat geld niet alleen voor mij maar ook vooral die andere Nederlandse vrouwen die zoveel te bieden hebben.

Jammer dat jullie zo snel aftaaien. Hollandse mannen kom op en ga voor de Hollandse vrouw ze is leuker en liever als jullie zien en denken! Ik heb af en toe het idee, dat de mooie nederlandse vrouwen over het algemeen niet weten wat ze willen, en dat de keuze voor een partner als snel afhangt van de trends in die periode. Wat is het nut van eisen stellen als het om de zoveel tijd toch weer iets anders is. Bij een ontmoeting gaat het puur om de klik tussen man en vrouw, de rest is bijzaak.

Het is hoe ik als man daar tegen aan kijk en dat vrouwen over het algemeen al naar een levenslange relatie kijken als ze een man ontmoeten. Ik vind dat nederlandse vrouwen meer naar zichzelf moeten luisteren ipv het laten afhangen van de omgeving en hoe andere vrouwen naar ze kijken status. Ik als Nederlandse Vrouw vind mijzelf en andere Nederlandse vrouwen, ondanks de zéér grote verschillen tussen de één of de ander: Maar dat verschilt mss waar je woont: En dus moet er gewerkt worden.

Maar dit valt dus eigenlijk onder materialistisch, verwend, veeleisend en geëmancipeerd — ondanks alles toch ook onzeker, maar ze doen zich toch stoer, zelfverzekerd en mss dus ook arrogant voor. Zit niet altijd zo te stressen! Weet ik niet, daar kan ik alleen voor mij zelf spreken. Mss door alle drukte en stress die we zelf dus veroorzaken, dat dat wel beter kan.

En preuts, ja, ik wel helaas…. Hollandse mannen hebben hier ook nog wel een verbeterpunt hoor! Sex moet van twee kanten komen. En ik heb ook wel gemerkt dat de ene man de ander niet is en dat dát een groot verschil kan maken met wat wij weer terug geven. Dussss, als zowel de Hollandse vrouw áls de Hollandse man een beetje aan zichzelf gaan werken dan hoeven we niet telkens met een beschuldigend vingertje naar de andere sexe te wijzen.

Mag ik even zeggen hoe goed ik dit onderstaande stukje gekopieerd van ergens hierboven van een man vind!? Deze man snapt het helemaal! Hoe zelfverzekerd en carrieregericht ze ook mogen zijn.

Elke vrouw heeft een sterke man nodig die voor haar klaarstaat, kadootjes geeft. Laat haar weten dat ze mooi is! Dat is toch die onzekere kant van ons vrouwen. I] Overspoel haar met kadootjes en allerbelangrijkst wees een MAN, waar je meissie achter kan staan. Behandel haar met respect [!!!!! En alléén een gelukkige vrouw kan jou óók gelukkig maken. Dus zorg in 1e instantie dat zij gelukkig is. Een vrouw die lekker in haar vel zit, zichzelf kan zijn, ontspannen is ook al is ze mss niet Miss World, zoals de meesten van ons dat trouwens niet zijn is zó veel leuker gezelschap!

Wees behulpzaam met huishouden en kinderen , al bied je je hulp alleen al aan; vaak hoef je het niet eens te doen. Verras haar zo nu en dan met iets leuks. Luister naar haar, laat haar iig uitpraten of -zeuren, dan ben je er ook eerder weer vanaf.

Als je niet luistert of haar onderbreekt krijg je alleen maar meer gezeur. Toon zelf ook eens je gevoelige kant huil eens mee met Spoorloos, haha….

De Nederlandse Vrouw is volgens mij niet te beschrijven. Ik ben een Nederlandse vrouw, dus welk recht heb ik om dat te bepalen? Ik ben onzeker, dus of ik ooit een leuke man kan vinden is de vraag. Maar als hij genoeg verdient om te boel te onderhouden wil ik best thuis blijven om eventuele kinderen fatsoenlijk op te voeden en het huis opgeruimd te houden. Als ik dan zo lees wat hierboven allemaal staat ben ik niet bepaald typisch.

Maar gaat het hier over de Hollandse vrouw, of de Nederlandse vrouw? Slim idee, die next post. De vrouwen van tegenwoordig worden inderdaad al mannelijker en willen oh zo graag gelijk behandeld worden. Maar ondertussen verwachten ze wel dat mannen de deur voor ze openhouden en betalen in een restaurant.

Mannen mogen vrouwen niet slaan, maar een klap in het gezicht van de man is dan weer wel toegestaan. Als jullie zo graag gelijk behandeld willen worden, hou dan ook eens een deur open, betaal ook eens uit jezelf en hou je handen ook eens thuis. Niet in één omschrijving te vatten. De Nederlandse vrouw is net zo goed of slecht als de Nederlandse man.

Laten we wel lief tegen mekaar blijven. Blijkbaar bestempelen sommige mannen hier een aantal eigenschappen van vrouwen als mannelijk ik bespeur een afkeurende toon. De samenstelling van huishoudens in NL verandert en steeds meer vrouwen zijn financieel onafhankelijk. Welcome to a new world waarin de conservatieve perceptie op rol- en dus verwachtingspatronen van man en vrouw niet meer hetzelfde hoeft te zijn. De NL vrouw is alles behalve wat ze denkt dat ze is: Kortom, alles is nep aan haar, uiterlijk en innerlijk.

Daarom weet ze ook niet wie ze is…. Misschien komt dit doordat Nederlandse mannen totaal niet aantrekkelijk zijn? Bierbuiken en slecht gekleed? Ik moet eerlijk bekennen dat ik op vakantie in Spanje en Italie veel meer mijn best doe om er mooi uit te zien omdat er daar mooiere mannen zijn!

Net als in ieder land zijn er hier mooie vrouwen en minder mooie vrouwen. Toch ben ik zelf ook geen groot fan van Nederlandse vrouwen. Laat ik in ieder geval met de positieve punten beginnen:. Nu een aantal verbeterpunten. Wanneer vrouwen dit niet verbeteren, gaan veel Nederlandse vrouwen in de toekomst nog moeite krijgen om een vrouw te vinden. Zelfs vrouwen die op het eerste gezicht stijlvol zijn staan zich vol te zuipen bij het uitgaan, zitten aan de pillen bij de studentenvereniging en hebben een aardappel in de keel.

Vaak zij er ook te veel vet op, door goed te trainen kan dit echt verbeteren. Of ze pretenderen dit in ieder geval. Terwijl de natuur ons juist zo gemaakt heeft dat er bepaalde verschillen zijn en die moet je niet te veel overhoop willen halen. Dit is ook weer een natuurlijk iets. Mannen zijn van nature het sterke geslacht binnen de mensheid. Ze zijn groter en sterker, hebben een zwaardere stem, enzovoorts. Vrouwen zijn van nature onderdaniger, hebben een hogere stem, enzovoorts.

Waarom zijn er dan toch zoveel Nederlandse vrouwen met een lage stem die hun partner proberen te overschreeuwen? Een vrouw wordt juist gehoord wanneer zij elegant is en op de juiste momenten haar mond open en zinnige dingen zegt. Stel dat mannen ineens bij ieder wiswasje heel emotioneel gaan doen, dat zou toch ook onnatuurlijk zijn? Doe dan eens elegant en probeer niet alles te overschreeuwen en laat anderen uitpraten. Inderdaad, zodra ze een kind hebben gaan ze aan de driekwartsbroeken, lelijk ondergoed, schoenen zonder hak en kort haar.

De make up en oogschaduw verwdijnt ook de kast in en het ziet er vaak niet meer uit. En ligt dat aan de man? Maar een groot deel van de schuld ligt ook bij de vrouwen zelf, die zich spiegelen aan al die andere moeders die er zo bij lopen.

Geen idee wie er ooit mee begonnen is, maar onmiddelijk afschaffen dat mannelijke gedrag. Meer aandacht voor het kind dan voor de man, dat kan niet. Zoiets hoort in evenwicht te zijn. Ze dragen weinig hakken en wanneer ze hakken dragen kunnen ze er niet op lopen. Ze dragen weinig jurkjes en rokjes en laten vaak veels te veel vlees zien bij het uitgaan lelijke topjes , net als Engelse vrouwen. Ze hebben idiote eisen aan de man, ze willen een groot huis, ze maken schulden, ze geven teveel geld uit aan lelijke kleding, enzovoorts.

Ze denken daarbij ook allemaal dat ze met hun HBO of WO communicatie een topbaan kunnen krijgen en raken gefrustreerd en boos wanneer ze niet bij de top komen.

Nee beste vrouwen, wanneer jij kinderen wil, een flutstudie gedaan heb en op alle punten minder bent dan mannelijke sollicitanten moet je niet gaan lopen zeiken dat je niet uigekozen wordt. Die hele discussies over bepaalde percentages vrouwen die in de top moeten zitten vind ik dan ook belachelijk. Die vrouwen die roepen dat zij daar moeten staan, moeten maar eens zorgen dat zij het best voor die functie gekwalificeerd zijn en ook alle tijd en aandacht voor die functie kunnen hebben dus geen zwangerschappen , in plaats van topfuncties proberen op te eisen simpelweg omdat ze een kut hebben even grof gezegd.

Iemand hierboven stipte het al goed aan. Vrouwen willen nog steeds dat hun dates betaalt worden, de deur open gehouden wordt, enzovoorts. Doe dat dan ook voor ons. Je wilt toch zo graag gelijk zijn? Je verdient toch ongeveer even veel geld? Waarom moeten wij dan alles betalen? Ongelooflijke brutaliteit van ongekende hoogte is om maar alles van een man te eisen omdat je een vrouw bent, terwijl je op alle andere punten eigenlijk een mant bent.

Dat is niet congruent met elkaar. En zo zijn er nog veel meer punten. Samenvattend wil het dus zeggen dat Nederlandse vrouwen zich over het algemeen er zijn dus uitzonderingen, die de regel bevestigen , te mannelijk gedragen. Ze willen dezelfde rechten als mannen hebben ze al , maar willen nog steeds WEL de voorrechten van vrouwen.

Dat gaat niet samen. Ze kleden zich te mannelijk, hebben geen gevoel voor mode of stijl, kunnen niet op hakken lopen en moeten meer werken aan hun gevoel. Ze moeten eleganter worden, niet meer zoveel schreeuwen, minder zuipen en drugs gebruiken en meer aandacht aan hun eigen uiterlijk en hun man besteden.

Ze moeten leren koken, weten hun een huishouden gerund moet worden of ligt die taak tegenwoordig helemaal bij ons? Je bent een vrouw dus gedraag je er ook naar. Anders zullen velen van jullie toch lekker eenzaam achterblijven.

Jullie moeten de groeten hebben van mijn stijlvolle Italiaanse vrouw die naast me zit en me geholpen heeft met het opstellen van deze lijst. Aan Nederlandse mannen mankeert zeker ook het een en ander, maar vrouwen spannen de kroon. Jullie kunnen het tij nu nog keren. Beetje generaliserend, maar Nederlandse vrouwen kunnen een man niet gelukkig maken; ze zitten zo in hun eigen hoofd.

Dodelijk vermoeiend en vreet ongelooflijk veel energie. Ik vind dat als vrouwen zo geemancipeerd zijn, dat ze zelf ook eens het initiatief mogen nemen wat betreft de liefde, stap eens af op een man in de kroeg of supermarkt. En wat betreft dat bitcherige, ja ben ik het mee eens…vrouwen komen tegenwoordig koel en afstandelijk over, ze hebben ons niet meer nodig kennelijk.. Oh jeetje, als dit de algemene mening is van Nederlandse mannen over Nederlandse vrouwen is het inderdaad wel triest gesteld.

Misschien zijn we beide wel te veeleisend geworden. Nu moet alles perfect zijn. Vroeger moest je er gewoon voor elkaar zijn en samen de kar trekken. Nu moet je het allebei apart doen. Een klein beetje generaliserend is het allemaal wel. Veel gebroken harten hier? Misschien is het ook eens te overwegen om te kijken naar de maatschappij. Hoe het hier wel niet veranderd is.

Hoe veel worden vrouwen niet uigescholden of nagejoeld met een korte rok? Hoeveel vrouwen worden er niet door vrouwen buitengesloten doordat ze goed voor zichzelf zorgen. Evenals de vrouw die niet meer thuis wil zitten. Ik denk dat er echt zat vrouwen zijn die dat zouden willen, maar is het tegenwoordig financieel haalbaar? En wordt er anderzijds niet vergeten dat ook de man wel eens lekker mag koken of wat voor de kids kan doen als ook de vrouw aan het werk is?

Toch moet ik qua kleding en vrouwelijkheid meegaan in de gegeven commentaren.. Toen waren vrouwen pas vrouwelijk.. Prachtig die jurken, rode lippen, en lange haren.. Wat ik wil zien…voraal prettige karakter trekken; intimiteit warmte etc. Maar je kunt op zo veel manieren als vrouw mooi zijn. Gaat ook om de uitstraling, positief etc.

Gedrag is altijd een wisselwerking tussen mensen. De nederlandse man is een uitermate veelseisende, kritisch, horkerige, vrouwelijke, narcistisch en allemachtige puber. Indien hij je in bed heeft, wil hij kamasutra-sex en denkt totaal niet dat sex een samenspel is en dat hij misschien eventueel ook iets terug zou kunnen doen voor de vrouw.

Tegelijkertijd vindt hij dat de vrouw niet moet zeuren, anders wordt hij sarcatisch, kleinzerig en vrouwelijk aantrekken-afstoten, twijfelen, geen sex meer willen. Dit gedrag van de nederlandse man, maakt dat de nederlandse vrouw zich niet vrouw voelt met alle gevolgen van dien!

De nederlandse man is misschien beter af met een man? Want hij dwingt de vrouw in alle bochten om mannelijk gedrag neer te zetten! So be it, voor mij geen nederlandse man meer…: Een buitenlandse man is waarschijnlijk beter voor jou! Etniciteit gaat hopelijk voor jou de doorslag geven. Het individu an sich niet?!?!? Verder heb je helemaal gelijk dat het iets tussen twee mensen is.

Ik kan weinig mensen aanwijzen die precies op elkaar lijken. Zowel mannen als vrouwen. Wat de een aantrekt, trekt de ander dus totaal niet aan. Net zoals de een een veel grotere behoefte aan sex heeft dan de ander, man of vrouw. Ach, de waren lopen elkaar wel een keer tegen het lijf. En dan staat alles in vuur en vlam waarbij alle narigheid verschroeit.

Uit de as groeit iets prachtigs. Omdat er dan pas iets bloeit. Als je aan een vrouw vraagt wat ze in een man willen zeggen ze nooit een vrouwelijke man. Wat een boel verzuurde reacties hier. Ik ben op heel wat plekken op de wereld geweest, maar het valt me op dat de schoonheid onder de jonge Nederlandse vrouwen ontzettend hoog is.

Vaak goedgekleed en ze stralen gewoon een heerlijke energie uit. Qua karakter kan ik zeggen dat ze zelfverzekerd en intelligent zijn en daarom ook een goede gesprekspartner vormen. Tenminste onder de kringen waar ik mij bevind. Alle vrouwenhaters hier moet zich toch eens achter de oren krabben en zich afvragen waar die haat jegens Nederlandse vrouwen vandaan komt. Misschien toch een onderliggend minderwaardigheidscomplex ontstaan uit de vele afwijzingen van Nederlande vrouwen?

En nee, ik ben geen vrouw die hier propaganda verkoopt om de Nederlandse vrouw te verdedigen. Ik ben gewoon een Nederlandse man die trots is op het vrouwelijk schoon wat hier rondloopt en waar menig land in de wereld erg jaloers op is.

Ze stinken en hebben overal haar, soms zelfs op hun rug. En als het erop aankomt zijn ze op hun 28e kaal. En ze kunnen nooit té weinig doen. Na de seksuele revolutie van de 60er en 70er jaren hebben vrouwen nu eigenlijk bereikt wat ze willen: Veel van mijn vriendinnen vinden dat feminisme echt net zoiets is als de jarige oorlog: Er zijn vrouwen die de tuin broek aanhebben, seks nog steeds als een offer aan de man zien, en weinig op hebben met hun vrouwelijkheid.

Gelukkig zijn er vrouwen die vrouw willen zijn -De meesten misschien- maar niet weten hoe dat moet, hoe ver ze willen gaan. Vrouwen lijken heen en weer geslingerd tussen de angst om een zelfverzekerde slet te zijn, of een maatschappelijk succesvolle man. Ik zie veel onzekerheid verborgen achter arrogantie… Dat klinkt negatief over vrouwen, maar dat zou niet terecht zijn.

Het is een tijd van veeleisendheid. Iedereen -incusief mannen- lijkt te vinden dat ze overal recht op hebben: Krijg je dat niet dan spijbel je, neem je ontslag, sla je de ambulancebroeder in elkaar, bedreig je de plastisch chirurg, whatever… Diegenen die snappen dat je zelf de ontwerper van jezelf bent, weten ook dat ze daar iets voor moeten doen, niet alleen maar zoeken hoe je in het plaatje past.

Daar zit hem het verschil: Hoeveel belminuten worden daar jaarlijks mee gevuld. Ook zijn er vrouwen die gewoon gaan voor wat ze willen, een kind, een carriere, kennis, creativiteit, en die daar iedere dag aan werken… We hebben hele aantrekkelijke vrouwen in Nederland…. Veel bereiken doen ze er ook niet mee, en waarom ze allemaal ervoor zorgen dat ze zo dik worden en blijven vaak na de bevalling , is me een raadsel, en bejegenen hun kerel als een watje.

De Nederlandse vrouw heeft het idee dat ze overal recht op heeft, zonder er iets voor te hoeven doen. De zelfverzekerdheid en assertiviteit is doorgeschoten naar arrogant en zelfingenomen gedrag. Zelfkennis of zelfspot lijken te ontbreken. Ze missen evenwicht en lijken daardoor hysterisch en verzuurd. Natuulijk geldt dit niet voor alle vrouwen, maar als ik om mij heen kijk naar mijn vrienden- en kennisenkring dan merk ik dat zeker de hoogopgeleide vrouwen de realiteit uit het oog lijken te verliezen.

Ze willen alles hebben, een goede baan, mooi huis, veel geld, een leuke man, druk sociaal leven en een gezin. Je kunt nu eenmaal niet alles hebben, maak keuzes werk daarvoor en wees er trosts op of stop met zeuren. Overigens zijn er ook genoeg leuke Nederlandse vrouwen die eigenwijs, eerlijk, hartelijk, gevoelig, onschuldig, bescheiden maar zeker van zichzelf zijn.

De Nederlandse vrouw is lang niet zo erg als een Amerikaanse. Amerikaanse mannen smullen van onze Hollandse dames.

Ze vinden ons lief, extreem zorgzaam, mooi, direct en open minded. Al moet ik zelf wel zeggen wij Nederlandse vrouwen steeds meer die Amerikaanse mentaliteit gaan krijgen.

Wat opzich erg jammer is. Ik denk ook dat het verschilt per regio. Er bestaat niet zo iets als de nederlandse vrouw. De materialistiche vrouw, niet te hoogopgeleid en verdient zelf niet erg veel, maar wil wel als een godin in frankrijk leven.

Zolang je de de centjes hebt is er niets aan de hand, maar ojee als er iets mis gaat dan is mevrouw ook foetsie. De provinciale vrouw buiten de grotesteden , leven in groepjes vrienden waar men vanaf de jeugd mee omgaat, soms wereldvreemd, zijn opzich hele leuke vrouwen, maar je succes hangt af van wat de groep van je vindt.

De professionele moeders, slecht tot hoogopgeleid, hebben maar 1 doel en dat is kinderen krijgen en werken liever niet of als het moet parttime.

Vinden familie erg belangerijk, trekken het liefst op met andere moeders. De zweverige vrouwen, cultureel ingesteld, doen iets creatiefs, staan graag op eigen benen, maar vinden een man hebben erg belangerijk, willen vaak de wereld redden, leuke gespreks partners en hebben overal begrip voor.

De anitas barbies , tegenhanger van de sjonnie, slecht opgeleid, zijn eigenlijk professionele moeders, maar mentaal onstabiel. Zijn vaak verslaafd aan drugs, medicijnen of drank, wereldvreemd etc. Verder ben ik van mening dat de meeste nederlandse vrouwen zich wel wat minder arrogant mogen gedragen, vaak leuk om te zien maar trekken vaak een zure kop, waardoor een poging tot versieren al bij voorbaat kansloos is. Ik ben een Nederlandse vrouw. Als mijn lief me vast pakt, vlei ik mijn lichaam tegen hem aan.

Om de warmte, energie en de belofte van seks te voelen. Omdat hij verstand en lijf weet te combineren. Ook na 15 jaar. Soms ben ik in rok, decolleté en high heels. Maar hij weet dat als ik in spijkerbroek en vest rondsjacher, dat ik dan ergens mee bezig ben — in mijn hoofd of achter de computer. We blijven delen, elkaar opzoeken, en lief hebben, naast onze eigen levens.

We weten onderscheid te maken tussen gezeur en conflict over dingen die ik of hij belangrijk vinden. En ja, soms leven we een maandje langs elkaar heen, omdat de een of de ander iets aan zijn of haar hoofd heeft.

En dan trek je gewoon even aan trui of jasje. Aan de contactgestoorde mannen en verkilde vrouwen: Er zijn best veel mooie Nederlandse vrouwen. De nederlandse vrouw houdt wel van onafhankelijkheid, geeft zich niet gauw bloot, kan behoorlijk arrogant overkomen tot het moment dat je haar aanspreekt en zij eigenlijk best een beetje onzeker is en zich verschuilt achter haar arrogante pokerface.

De nederlandse vrouw komt bij mij vaak als heel correct over en stijfjes. T mag wel iets losser en temperamentvoller!!!! De Nederlandse vrouw is: Vooral niet gecharmeerd van mannen die oppervlakkig zijn en alle vrouwen uit een land over een kam te scheren.

Vandaar waarschijnlijk de grote hoeveelheid gefrustreerde reacties van mannen. Een nederlandse vrouw, weet geeneens wat een vrouw is, en snapt niet wat een echte kerel is.

De Nederlandse vrouw is zelfingenomen en egoïstisch en houdt zich alleen bezig met haar eigen wereldje. Sommige vrouwen zeggen wel eens dat de man geen idee heeft wat een vrouw belangrijk vindt, maar in principe hebben de meeste vrouwen ook geen idee wat een man wilt.

Je moet voor de nieuwsgierigheid maar eens een dating-site bekijken en dan valt je mond open van verbazing over eisen die ze stellen. Bijna alle dames willen een man met een: Het is allemaal zo berekend en koud? Na het lezen van bovenstaande reacties begrijp ik iets niet.

Ik wil een man die mij op waarde weet te schatten en van mij houd. Die samen met mij de uitdaging aan wil gaan. En die met mij samen wat van hetleven wil maken. Ik zit niet op een ongeinteresseerde mid life crisis type te wachten met hbo en een dure lease bak. Ik wil een autochtone hollandse man die van mij houd, die mij respecteert, eerlijk is en oprecht, die graag een knuffel krijgt en weggeeft.

Helaas is deze autochtone vrouwelijke single hem nog niet tegen gekomen. Qua elegantie valt er ook nog een hoop bij te spijkeren, het lijkt wel hoe noordelijker hoe harkeriger. Wel eens goed om je heen gekeken op een gemiddelde dansvloer hier?

Ze weten vaak wel precies wat ze denken te willen. Vaak blijken ze leuker te zijn als je ze een beetje leert kennen. Kortom goeie redenen om vrijgezel te blijven, met het open grens beleid is er altijd hoop op wat frisse input van wat meer natuurlijke dames, die van hun eigen vrouwelijkheid uitgaan, en niet dat onzekere op de ander gerichte gedoe.

Aan al die cynische negatieve mannen hier dat is nu net de reden dat zoveel vrouwen dus alleen blijven en jullie daardoor single! Denk daar maar eens over na. Jullie hebben een eisenpakket van hier tot Tokio waar de Nederlandse vrouw aan moet voldoen.

Maar aan ieder mens mankeert wel wat dus ook aan de Nederlandse man. En helaas is dat realiteitszin. Leg de lat wat lager accepteer elkaar met schoonheidsfoutjes en gebreken en dan komt het met een relatie met de Nederlandse vrouw wel goed! Oh heren jullie zijn: Misschien is dat wel ook de reden dat vrouwen voor veel oudere mannen gaan!

Die willen wel moeite doen voor de Nederlandse vrouw. Heren succes met jullie negatieve kijk op de Nederlandse vrouw nu maar hopen dat je er ooit een krijgt. Niet veel Nederlandse vrouwen kunnen dat. Een vrouw hoeft maar heel weinig te doen om dat op gang te brengen en er een klein beetje voor open te staan. Kleding en uiterlijk geven veel signalen, als je die ook maar gebruikt.

En geloof me, ook dikke vrouwen, magere vrouwen kunnen waanzinnig boeiend zijn als ze zich zelfbewust kleden, verzorgen en eens lief lachen en vooral, iets te vertellen hebben. Ik ken een hoop boeiende en buitengewoon aantrekkelijke nederlandse vrouwen, maar de dans van verleiden kunnen bijvoorbeeld zuid-europese vrouwen echt veel beter.

Nederlandse vrouwen lijken soms wel erg bang, maar dat gezegd hebbende: Nederlandse vrouwen staan open maar niet voor iedere Nederlandse man, en dat willen mannen niet accepteren! Als ik aandacht geeft aan een man ik ben volslank, kleed me leuke en netjes, heb een goede babbel, naturelle make up ect ect denken de meeste mannen: Ha, leuk dit gat ga ik vanavond vullen sorry voor platte uitdrukking maar dit voelt een vrouw feilloos aan en trekt zich terug tenzij ze acuut seks nodig heeft en na een nacht is het voor jullie over en uit.

Jullie worden dan niet gezien als een goede partner op alle vlak voor de toekomst. Jullie kans is verkeken. En dan zijn de meeste Nederlandse mannen boos en dan krijg je meest bovenstaande haatdragende reacties op de Nederlandse vrouw, terwijl jullie hier zelf debet aan zijn.

Trouwens als je je uitweg zoekt bij een buitenlandse vrouw zegt dat iets over jouw als Nederlandse man. Zou niet met haar willen ruilen. Ben trots om een Nederlandse vrije vrouw te zijn, en dat zal altijd zo blijven. Niemand pakt mij en andere Nederlandse vrouwen dit ook af! Weet je hoe vrouwen dit vertalen? Oh, de Nederlandse man heeft een slavinntje nodig die op zijn mama lijkt met extra optie seks. Daarin tegen hebben deze mannen macht over deze buitenlandse vrouwen vanwege geld en verblijfsvergunning.

Over buitenlandse vrouwen die al hier wonen die zoeken alleen een Nederlandse man voor de poen en houden er een buitenman van eigen nationaliteit op na. En jullie maar geloven dat deze vrouwen jullie toegewijd zijn.

Maar goed kies er maar lekker voor. De Nederlandse vrouw wil deze mannen dan ook niet. Ik ben niet bang voor de Nederlandse man zou niet weten waarom. En er zijn heel veel Nederlandse vrouwen die het verleiden heel goed kunnen en lekker kunnen dansen. Waarschijnlijk komen de mannen niet op de juiste plaatsen om de juiste Nederlandse vrouwen te ontmoeten, want ja wat de Nederlandse man niet kent dat vreet hij niet. Mijn conclusie aan de Nederlandse man kijk eens buiten je comfort zone, denk niet alleen met je jonge heer en wees een galant tegen een vrouw en je zal zien dat zij open gaat staan voor jou.

En praten over geld, exen, seks en je mama is een afknapper op een date. Dus mannen doe met deze info je voordeel we zijn echt niet zo moeilijk als jullie denken en de pers soms suggereert. Vrouwen geven wel degelijk flirt signalen aan mannen die ze leuk vinden, maar de meeste mannen zien die non verbale signalen niet eens. En inderdaad als we mannen niet leuk vinden en geen aandacht van de persoon ik kwestie willen dan laten we ze dat duidelijk merken.

Jullie doen precies het zelfde! Ik moet niets van allochtonen mannen hebben en een nee accepteren ze niet dus dan maar heel duidelijk non verbaal laten merken dat je die man niet ziet zitten. Als je niet wil luisteren naar het antwoord van een vrouw dan maar voelen. Wat je zaait zal je oogsten. Het is maar hoe je ernaar kijkt want mannen vinden niets belangrijker dan een vrouw veroveren, niets is zo geil als de bevestiging krijgen dat je als man een vrouw helemaal gek kan maken.

Volgens mij en ik ben geen vrouw dus geen expert vinden vrouwen niets geiler dan een man die haar volledig op een voetstuk zet, die alles zouden doen om haar te veroveren en te koesteren….

Het is maar hoe je ernaar kijkt want ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat seks echt een leuke bezigheid kan zijn, ofschoon je gelijk hebt als je zegt dat het gaten vullen is… als je het zo bekijkt lijkt het mij ook niet echt smakelijk…. Sja, je zult wel gelijk hebben dat sommige mensen gewoon geen zin hebben in een bepaalde ander, maar ging het nu niet juist om wat er niet werkt als je wel zin hebt in die ander?

Er zijn hele leuke nl. Ik denk dat als je als vrouw vindt dat je niet voldoende respect of liefde of aandacht krijgt, je daar best wat aan kan doen. Ik zie genoeg vrouwen waarvan ik denk dat ze eigenlijk heel leuk zijn, maar zo ontzettend hard to get spelen dat ze eigenlijk niet meer meespelen.

En dat vind ik toch echt wel jammer, want een paar hakjes onder een mooi jurkje en vooral een gulle glimlach en mannen klimmen in de hoogste boom… en ga me nou niet vertellen dat alle vrouwen in nl zo zijn, want er zitten een hoop lelijke chagrijnen bij. Zelfs in Engeland en Duitsland is dat nog beter…. Jij maakt het tot aannames en hier gaat het dus al fout.

Ja, communicatie is een moeilijk ding. Als de man niet begrijpt wat de vrouw zegt vraag het dan. Het voorkomt een hoop problemen tussen man en vrouw. Ja, het is leuk om verovert te worden. Maar als het meerdere keren per dag geprobeerd word ben je er ook als vrouw wel eens klaar mee.

Want elke man denkt kans te maken en gaat er voor en dat mag. Maar dat betekend ook kans op een blauwtje lopen, ja ik loop ook wel eens een blauwtje. Geeft niks volgende keer beter zeg ik altijd.

Kan man dat niet handelen dat blauwtje flirt dan ook niet. We hebben ook nog andere belangerijke zaken aan ons hoofd vandaag de dag als alleen maar rondlopen, mooi zijn en glimlachen. Wie zegt dat seks niet leuk is? Je trekt een conclusie over iets wat voor iedereen persoonlijk is.

Er zijn in Nederland nog heel veel vrouwen die geen respect, liefde en aandacht krijgen. Maar dat geld denk ik ook voor mannen.

Niet iedere vrouw speelt hard to get. Zou jij of een andere man met bovenstaande zaken stralend glimlachen? Lachen jullie 24 uur per dag? Nou, die man moet ik nog tegen komen!

Waar kan ik hem vinden? Een paar hakjes onder een mooi jurkje. Alleen de verklein woordjes al die je gebruikt, daarvan ga ik als vrouw al steigeren en menig andere Nederlandse vrouw ook. We zijn geen barbiepopjes! Wie zegt dat een mooie chique broek met blokhak niet vrouwelijk en sexy is?

Niet iedere vrouw kan lopen op hakjes, Niet iedere vrouw is een jurkjes vrouw. We zijn niet verplicht om alleen maar te voldoen aan jullie eisen en wensen. Voldoen jullie dan altijd aan onze wensen? Hoop Nederlandse Vrouwen zien mannen graag in een mooi pak met stropdas, mooie spijkerbroek met gestreken overhemd en gepoetste schoenen, of een goed passend uniform. Nou er zijn maar weinig mannen die zo gekleed gaan vandaag de dag!

Hier ga ik als vrouw nu spontaan van stralen, glimlachen en ga vanuit mijzelf al flirten! Wil niet zeggen dat een anders gekleden man geen kans maak. Bekijk ik per persoon. Laat vrouwen vrouw zijn in haar doen en laten, lachen,spreken, dragen van kleding ect.

Trouwens vrouwen moeten wel mee in de Nederlandse mannen maatschappij er is geen ruimte om vrouw te mogen zijn. Kijk maar eens naar uniformen die vrouwen dragen. Ik snap een ding niet als al die Nederlandse vrouwen zo chagarijnig zijn waarom word er onder de Nederlanders dan nog vollop getrouwd, relaties aan gegaan en kinderen geboren? Ligt het misschien niet aan jou en aan andere bepaalde Nederlandse mannen dat vrouwen boos kijken?

Moon, ik begin je steeds leuker te vinden maar als je hier een wedstrijdje verplassen van maakt dan ga je dat toch verliezen….

Heb ik niet gezegd dat er aan de nl man ook wel wat schort? Aan iedereen schort wel wat, maar het gaat wel om de manier waarop je ernaar kijkt. Ik begrijp best dat je met PMS of een sterfgeval in de familie of wat dan ook helemaal geen zin hebt om het spel te spelen.

Maar als je als nl vrouw dan wel wilt spelen helpt een tuinbroek en klompen niet dit is dus overdreven, een trainingspak was wellicht een beter voorbeeld. Het gaat niet om het reduceren tot barbiepopjes maar om de signalen die je afgeeft. Daar zit vast een heel interessante en boeiende vouw achter, maar wat als je op grond van een defensief uiterlijk al uitstraalt dat je helemaal onbenaderbaar bent… Als je dat graag wilt is er natuurlijk ook niets mis mee. Al dat ge-vergelijk tussen mannen en vouwen gaat nu, 40 jaar na de seksuele revolutie, eigenlijk nergens over.

Mannen zijn mannen met hun wat rechtlijnig denken en zelfoverschatting en inderdaad de neiging tot het wat bot beschrijven van alles wat met vrouwen te maken heeft. Als je als man echt wil succes wil hebben dan dress for succes en ga inhoudelijk in op alles dus niet alleen oppervlakkig.

Vouwen zijn vrouwen, en ik vind dat die vooral vrouwelijk moeten zijn. Dat is niet onderdanig of minder dan mannen, maar hier geldt hetzelfde: Blogdog zelf draagt doorgaans inderdaad een nette spijkerbroek, zelf! Ja, ik mag je ook wel. Je durft ten minste het gesprek aan te gaan.

Hoop mannen doen dat niet en durven het misschien niet om wat voor reden dan ook. Zo blijft er een hoop onbegrip bestaan tussen mannen en vrouwen terwijl wel elkaar toch echt nodig hebben. Niet alleen voor de seks maar ook op geestelijk en sociaal gebied.

We vullen elkaar nu eenmaal aan. Wat bedoel je, letterlijk of figuurlijk? Nee, ik heb geen piemel dus verplassen dat lukt me niet. Vind het ook niet erg om er geen te hebben. Ik hou wel van een potje verbaal sparren maar die conclusie had je denk ik al getrokken. Ja wel we kijken allemaal gekleurd. Helaas is dat niet anders.

Zou best minder mogen bij iedereen. Klopt, tuinbroek, walgelijke uggs, kort haar liefst meestal rood, peuk in de mond, lurkend uit een fles aan de bar snap wat je bedoelt. Vind ik als vrouw absoluut ook walgelijk. Mij zal je het niet zien doen.

Mijn minpunt erg direct en verbaal soms te iets aanwezig. Maar dat heeft ook met mijn functie te maken. Dat word ook vaak door zowel mannen als vrouwen gezegd. Maar dat heeft met mijn verleden te maken. Dat s een heel verhaal daar zal ik je niet mee vermoeien.

Als vrouwen defensief zijn heeft dat echt een goede reden. Zou fijn zijn als mannen zich niet daardoor af laten schrikken maar het als een uitdaging gaan zien er door heen te breken. Ik heb nog nooit een mooi mantelpakje gedragen! Er nooit aangedacht om te passen laat staan te kopen.

Maar je ziet het ook niet in de winkels, ja die oubollige dingen bij m en s voor 70 plus dames. Nou nee, dat trek ik niet aan en waarschijnlijk wil een man dat ook niet zien bij een leuke vrouw.

Ja Italie is heel anders. In Nederland als de meeste mannen een vrouw aan de haak geslagen hebben dan verdwijnt het flirten, het pleasen en teasen met de verliefdheid.

Een bos bloemen kan er niets eens vanaf laat staan dat hij denkt aan de dag waarop een stel verkering kreeg, verloofd of getrouwd is.

Nou daar knapt een vrouw acuut op af hoor. Heb nog nooit een bos bloemen van een partner gehad! Vrees dat het bij veel Nederlandse vrouwen zo gaat. Seksuele revolutie heeft alleen maar verwarring gezaaid bij man en vrouw. Vroeger wist de man en vrouw wat de regels waren en vonden elkaar. Nu vind men elkaar nauwelijks nog. Zie het groot aantal singles maar. Doe daar nog de hysterie van seksuele intimidatie aan toevoegen.

Gevolg man flirt maar durft niet verder te gaan want stel de dame in kwestie de aanraking aan arm of schouder verkeerd op vat. Dan is het leed voor de man soms niet te overzien. MAar zijn wij wel zo vrij als we roepen? Er zijn een hoop onzichtbare regels die niet uitgesproken worden rond flirten en relatie krijgen in Nederland. Klinkt goed zoals je je kleed, blogdog! Zou fijn zijn als meer Nederlandse mannen dat zouden doen.

Ik knap zo af an vieze ongestreken kleding, spijkerbroeken met kruis op de knieen, afgetrapte gympen, ongepoetste nette schoenen, verkeerd gestrikte stopdassen, baseballpet, oorbellen in, spugend op de grond, straattaal sprekend, te kleine overhemden niet bij elkaar passende kleding. Ik knap hier als vrouw acuut op af. Ik moet de eerste man nog tegen komen die mij als een godin behandelt. Helaas nooit mogen ervaren. Die ongeschreven regels zijn best ergens goed voor: Niet iedereen beheerst die taal even goed denk ik.

Dus komen signalen niet of heel onhandig over. Vrij ben je pas als je je niets aantrekt van heersende regels en conventies. Hoeveel vrouwen en ook mannen kopieren elkaar alleen maar, durven eigenlijk niet echt buiten getreden paden te treden.

Dat gaat natuurlijk niet werken als je daarmee afstand tussen elkaar creeert. Soms moet je gewoon lef hebben en uit je comfort zone stappen -zoals je zegt-, dat geldt voor zowel mannen als vrouwen. Italianen zijn uiteindelijk ook hartstikke flirterig, ook buiten hun relatie. Ik weet niet of ik dat slecht vindt, want soms is dat best spannend en bevestigt het dat je geen grijze muis geworden bent. Daarmee hoef je nog niets af te doen aan je relatie…. Haha, mantelpakjes hoeven zeker niet oubollig en truttig te zijn.

Het was indertijd een vrij revolutionair ontwerp, om juist vrouwen elegant en goed gekleed van hun beste kant te laten zien. Veel mensen spraken daar toen schande van, maar intussen….

En Uggs, ja dat is kopieergedrag ten top.. Ik denk dat man en vrouw eigenlijk het zelfde willen maar ieder het van een andere kant benaderen. En hierdoor soms miscommunicatie ontstaat. Door de media en sociale controle en heersende gedachten en invloeden is niemand vrij en dat is jammer.

Ja hoor ik heb het ook wel eens verknalt tijdens flirten omdat ik de juiste stap niet maakte. Nog erge spijt van. Geen kans gehad te corrigeren. Man nooit meer gezien.

Hij was echt de moeite waard!!!! Flirten kan ook gebruikt worden alscompliment niet alleen om aan een partner te komen. Ook dat word vaak in Nederland gedacht dat je alleen maar moet flirten om aan een partner te komen. Flirten zie ik ook niet als vreemdgaan.

Aan de Nederlandse mannen die de Nederlandse vrouwen, zuur, koud en kil, lelijk en seksloos vinden, ik zou jullie wel eens in het echt willen zien! Ben benieuwd of jullie zo knap, hot, sexy en modieus gekleed gaan in het dagelijks leven? Zonder dat je het weet heb je mij meer hoop gegeven. Dress for success doe ik volop.

Lekker ruiken, zonnebank, Sanadome… ik denk dat het goed is. Nu nog leren communiceren met de meiden. Ik heb twee vragen aan de vrouwen hier:. Hoeveel moed moet je wel niet hebben om Nederlandse vrouwen te benaderen? Nederlandse vrouwen kijken alsof ze van plan zijn om je meedogenloos af te wijzen. Dit is geen verwijt. Ik probeer het te begrijpen. Vandaag zag ik er een mooie meid naar me bleef kijken. Ik had het niet in de gaten maar toen ik naar haar wilde kijken trok ik de conclusie dat haar blik zeker 3 seconden op mij gericht was.

Wij liepen in de tegenovergestelde richting, ik met enige haast onvoorbereid. Het feit dat je 10 meter terugloopt verraad je al. Hoe zou een tot 30 jr hier tegen aankijken? Niet te benoemen , je kunt het niet in een hokje plaatsen, Iedereen is anders , en wat jij lelijk vind , vind ik misschien wel mooi. Veel vrouwen gunnen je maar die drie seconden, en dat zou best meer mogen zijn, maar Oefen het in de spiegel, op je kat, whatever..

Glimlach zo overtuigend mogelijk, en meen het! En als ze dan teruglacht, dan is het ijs gebroken, en dan is de stap nog maar heel klein om een gesprekje aan te knopen… het is te simpel voor woorden. Ik wil je niet te tellen geven hoe vaak ik een beetje stoer dacht te doen als een vrouw ook maar een beetje belangstelling toonde. Juist bij de leukste vrouwen, en ik heb ze allemaal hard weg zien lopen… o, wat heb ik veel vrouwen weg zien lopen… Als je het ijs weet te breken komt dat gesprekje, dat kopje koffie, dat telefoonnummer, dat avondje afspreken en al het moois daarna vanzelf wel.

Of niet, maar geloof me, dat weet je zelf dan ook gauw genoeg. Iemand die spontaan lacht is nooit, nooit een bedreiging…. Kijk, normaal gesproken gunnen vrouwen mij geen blik waardig. Nu ik extreem let op mijn voorkomen zoals eerder in de reactie vermeld zie ik dat het steeds beter gaat. Dus die drie seconden was al behoorlijk wat. Ik stond even paf hahahaha: Kerels die hun best doen begrijpen elkaar en maken de wereld net iets mooier zoals een vrouw dat doet als zij op haar uiterlijk let.

Het is bekend dat niet iedere vrouw hetzelfde is. Maar haar afweersystemen tegen flirtende mannen is van een kille aard.

Ook ik ben in Milan geweest. Maar andere landen hebben die ook. Neem het met een korreltje zout: Keer op keer zie ik een patroon tegenkomen hoewel ik nog maar nieuw ben op deze site. Nederlandse vrouwen ook de Nederlanders in het algemeen hebben geen smaak en denken erg functioneel. Dit zie je weer terug in mode onbewustheid. Vergeleken met Aziatische of Zuid Europese steden lopen de Nederlanders maar slonzig bij.

Kijk alleen al naar die gekleurde zeil of camping jassen die ze massaal dragen als je bijvoorbeeld op het perron op de trein staat te wachten. Het is functioneel kleden, lekker warm, regenafstotend dus kan dus ook over een rokje, getver!

Ik moet eerlijk zeggen: Wat ik maar wil zeggen: Functioneel betekent niet dat je naar kantoor gaat alsof je de marathon moet lopen. Ik ben een Nederlandse vrouw en lachen doe ik zelden het is niet anders. Ik heb een strenge blik mee geboren maar ik sta wel degelijk open voor mannen, praatje, geintje en flirt. Nee, ik ben niet arrogant en voel me niet te goed voor jullie.

Al denken jullie dat helaas wel! Stap trouwens zelf ook af op mannen om gesprek aan te knopen en ook dat word door mannen niet altijd gewaardeerd en laten dat heel duidelijk merken. Geef jullie mannen 1 advies. Laat je niet leiden door de blik op het gezicht van een vrouw! Spreek haar spontaan aan en wedden dat ze met je in gesprek gaat?!

Ik hoor zo vaak van mannen: Blij dat ik een gesprek aan geknopt heb. Word zo moe van mannen en vrouwen die andere Nederlanders op hun uiterlijk, uitstraling, kleding ect afzeiken! Zou zeggen kijk eerst naar je zelf en dan naar de rest. Mijn ervaring is diegene die de ander het hardste afkraken zelf er ook niet perfect uitzien, meestal op geen enkel vlak. Mensen kunnen misschien wel geen geld hebben voor luxe kleding?! Zie ze het niet dt het anders kan. Weet je hoe het voelt heel je dag flirtende mannen om je heen te hebben, heren?

Probeer eens in te beelden vanuit man en vrouwelijke kant hoe jullie dit zouden vinden als het dag in dag uit zo gaat. Graag jullie reactie hierop. Dames hebben ook weleens een dag dat ze niet lekker in hun vel zitten en niet openstaan voor een flirt. Op een goede dag vind ik het leuk en flirt terug ongeacht het aantal mannen dat metmij flirt maar er zijn ook mannen die het aanzien niet waard zijn, te opdringerig ect en daarom kunnen vrouwen hun schild optrekken.

Dus mannen flirt erop los of de vrouw nu wel of niet lacht. Flirt ze niet terug is dat een gemiste kans voor haar, voel je niet rot en afgewezen dat is nergens voor nodig. En flirt eens voor een 2 e keer met haar op een ander tijdstip dikke kans datze wel reageert. Trouwens door de opdringerigheid van een hoop niet westerse mannen in dit land word het schild van de Nederlandse vrouw dikker.

Als je als man denkt dat je maar 3 seconden bij een vrouw hebt om binnen te komen om echt contact met haar te leggen heb je het mis. Je hebt veel meer tijd als een vrouw interesse in je heeft. Het aankijk- en wegkijk spelletje is daar uitermate geschikt voor om te kijken of een vrouw echt interesse in je heeft heren. Gebruik dat nu eens wat vaker, i. Trouwens binnen 1 blik deelt een vrouw de man in een catagorie in. Hoe werkt het bij een vrouw het mannenscannen bij de 1e ontmoeting in de kroeg, op het werk, in restaurant, buiten op straat, vul verder zelf maar in Vrouw ziet man scant hem en deelt hem in 1 van de 3 catagorie in.

Categorie 1 Ongeschikte man Deze Man verdwijnt na 1 blik definitief bij de vrouw. Ze bekijkt hem nooit meer.

..

PRIVE ONTVANGST ZONDER CONDOOM ESCORT GRATIS

: Geile tiener sletjes limburg sex

Geile tiener sletjes limburg sex 702
Boerin zoekt sex dik meisje neuken 566
SUB ZOEKT DOM LESBI SEX GRATIS Neuken is zo lekker sexhuis belgie
Dress for success doe ik volop. Nee, ik heb geen piemel dus verplassen dat lukt me niet. Maar nee de nederlandse man is wanneer hij thuiskomt altijd te moe, heeft hoofdpijn of gewoon geen zin. Vrij ben je pas als je je niets aantrekt van heersende regels en conventies. Verder vind ik de nl vrouw over het algemeen wel zelfstandig. Er bestaat niet zo iets als de nederlandse vrouw. Jullie zouden niet anders willen.

Geile tiener sletjes limburg sex

MASTUBERENDE JONGENS SHEMALE DATING GRATIS

Follando hija sexso xxx follar video mamada maduras pajas a tope madura follando pov porn videos de putas cachondas follando porno grati porno animado sexo videos sexo en español sexo con jovenes super porno bi lesbianas corriendose los mejores páginas porno descargar vídeos pornos travestis ferrol playboy xxx porno xl xxx amas de maduras tetonas follando gratis maduras follar en tetas los mejores videos porno gratis video porno gratis rubias maduras españolas cachondas videos porno viejas nekane sweet porno despedidas sexo peludas culo phorno porno de parejas sextube chicas masturvandose abuelas xx porno 80 estudiantes follando en la ducha bdsm porn tube videos porno castingcouch-x pono gratis amateur videos latex porn paris porn videos lesvicos gratis porno gey gratis folla en español amater porno erotico trios amateur viejos videos putasviejas maduras porno videos porno viejas foyando porno cono peludo maduritas follando con travestis videos de maduras vestidas y tetonas gordita española videos lesbianas pornstars hd xxx conchas peludas porn videos de travestis en la playa nudista mujeres corriendose follando hombres desnudos free videos porno gratuitos porno folladas alanah rae cumloader parejas follando en español de gratis porno españolas videos voyeur sexo duro peliculas porno tetas jovenes follando pollas monstruosas peliculas porno español buscar porno pollas enormes naturales videos porno doble penetracion nekane porno de tetonas jovenes lesvianas viejas mujeres maduras xx hotporn porno mature videos porno gratis porno besos mamando penes xxx vídeos porno grati milf porn tube milf vids ama de masajes gordas xxx pelis x amater sexo romantico hombres peludos ferrara gomez hd abuelas peludas videos negras peludas ver películas porno tran videos putasviejas maduras follar en alta definicion chicas guaras peliculas gratis hentaies videosxxx brasileñas porno folladas porno xxx abuelas masturbandose trios bisexuales porn chat porno fiestas petardas cumlouder videos gratis doble penetracion maduras videos porno gratuito porno trans videos prono xxx sexo web cam gratis de abuelas videos porno masturbacion porno anal muy putas video porno x gratis nikita bellucci vídeo xxx ver sexo lesbianas mujeres mayores follando como follan bisexual cumloader en la calle porno anal muy peludos sexo con porno gratuitos videos porno negra culona porno gratis videos caseros lesbianas grandes penes videos lesbianas gratis negras videos lesvianas videos de porno sexy porno para descargar videos x porn tube pillados haciendo pajas porno españoles videos porno bbw videos porno tub porno epañol los mejores videos porno ancianas gordas rusas castingcouch-x videos porno viejas peludas casting pelis xxx chicas follando por el culo phorno gratis buen porno de coño quiero ver vídeos follando mujeres muy gordas mujeres maduras cachondas gratis porno lisa ann masajes streaming porn pov porn interracial videos porno tran sexo en la folla a hombres desnudos polla negra follando lisa ann hd videos pornoxx asiaticas red porn hentai gratis castellano maduras porno folladas lesbianas petardas fetichismo pies xxx tetas grandes follando videos hentai bidios porno videos porno video porno gratis madura caliente videos videos porno duro porno viejas follan superpollas porno asiático videos negras videos porno gratis peluda follando en castellano porno gratuito chicos guapos follando videos de tios sexp gratis playas nudistas porno españil vintagexxx chicas cachondas videos porno 69 porno gratis videos de sexo duro chocho mojado porno gratis mejores tetas de lesvianas gratis videos x tetas porn free hd xxx pollas grandes naturales videos mamadas porno xxx porno viejas haciendo el culo videos amateur tube tetona mujeres muy viejas folladas gratis chicas latinas silvia rubi peliculas porno gratis sexo mujeres haciendo pajas con follada romantica chicas follando videos amateus transexual tube hd porn videos voyeur sexo amateur latino amateur videos pornos porno sexy nekane xxx español parejas rusas castingcouch-x moms xxx lesbiana putas pajas femeninas sex free maduras amateur vídeos porno xl rubias 19 pelirrojas follando video bdsm amateur videos porno anal extremo porno gorditas españolas folladoras videos de lesbianas porno gratis muyzorrras maduras calientes gratis videos porno gratiss twink porno porno español cumlouder videos porno putas video bdsm amateur gorditas guapas follando con monjas calientes follar video porno porno videos porno brutales x maduras porno gratis xxx trios mangas hentai video porno porno amater porno duros milf porno.

cumlouder videos porno porno gratis de maduras pajas gratis mia magma porno porno cocina videos orgias amater sexso xxx putas maduras. con gorditas pornoanal videos gratis tetas muy xorras culos de porno sexo amateur viejos videos porno striptease porno anal travestis follando videos porno de pajas españolas amateur porno xxx videos porno sexo xxx sexo xxx pelirrojas follando follando porno orgias gratis amateur videos porno de porno hombres chica joven follando gratis porno porno alexis texas porno tetonas follando gordas porno gratis video de lesvianas jasmine webb hentai gratis de solteras follando con asiaticas folladas sexo viejas sexi porno gratis lesbianas hd cumlauder videos pornos sexo negras enormes porno manga porno gratid videos porno gordas videos gratis porno de sexo xxx porno para mujeres haciendo pajas de lesbianas videos pornno porno de putas rubias tetonas videos porno videos porno sado porno ancianas lesbianas negras maduras velludas viejas gratis de xxx amateur madura porn culos grandes videos lesbianas tetonas películas porno españolas follando muy zorras dunia montenegro porno videos porno maduros coño morenas videos sexo con pene travestis desnudas porno gratis despedidas de abuelas gratis gente haciendo pajas transexuales parejasfollando sexo porno videos de abuelas gratis maduritas xxx tetonas maduras porno alta definicion chicas mamando asia akira porno por el culo videos maduritas folladoras maduras video porn tube videos de lesbianas petardas tube porno intercambio de maduras gordas desnudas webcams sexo duro videos porno tetas grandes tetas chicas buenas jovenes putas cumlouder maduritas.