Wat past er in een kut slavin huren

wat past er in een kut slavin huren

Na enkele ogenblikken werd er opnieuw een als merrie geklede slavin het podium op geleid en tussen de beide meisjes in de lege box geplaatst. Ook bij deze merrie werd dezelfde behandeling toegepast, het leidsel werd aan de achterwand vastgemaakt en de benen werden vastgemaakt aan de zijkanten van de box. Ook zij kreeg een spotlamp op haar naakte achterwerk. Twee mannen kwamen aandragen met een ijzeren staaf met daaraan vijf haken.

De staaf werd dwars over de boxen gelegd en lag nu recht boven de ruggen van de meisjes. Hierna werden de meisjes met een ketting vanuit hun tuig om hun rug aan de haken van staaf gemaakt en konden hierdoor dus niet meer hun rug laten zakken. Op deze wijze stonden de meisjes dus kompleet weerloos, hun voeten waren gespreid vastgemaakt aan de zijkanten van de boxen, hun hoofd was met het leidsel aan de voorzijde vastgezet en vanuit hun rug waren de naar boven vastgebonden.

Er werd muziek gestart. Tessie herkende de muziek niet direct, maar even later wist ze het. Het was de Bolero. Vanuit het publiek werd instemmend gereageerd geklap op de muziek. Een stem die de muziek overstemde klonk. Het was blijkbaar de veilingmeester. Heren, voor wie de regels niet kent, zal ik ze even duidelijk maken: Alle drie zijn het 1e jaars in opleiding. Hun openingen zijn dus nog niet tot alles in staat en er wordt verzocht de volgende maxima aan te houden, te weten voor de vagina 20cm, diameter 5cm, voor de anus 23cm, diameter 4cm en voor de mond als pompdiepte 15cm, diameter 7cm.

Vanaf dat moment mogen de kopers ze in gebruik nemen. Deze kan aan TPG-post aangeboden worden, welke zal zorgen dat een en ander op de juiste plaats bezorgd wordt. We beginnen nu met de merrie die in het midden staat. Ze heeft de meeste proeven met verve doorstaan en wordt vandaag voor de eerste keer ingezet.

Haar naam is Monique. Monique haar kut is keurig geschoren, de anus is gespoeld en ze heeft dorst. Om deze te lessen wil Monique zodadelijk eerst oraal genomen worden. Monique is cm groot, heeft een schofthoogte van 87cm, haar borsten hebben cup C-D. De stevigheidgraad hiervan is hoog te noemen. Een schudproef is niet noodzakelijk. Uit de zaal kwamen langzaam de geboden bedragen.

Bij dit bedrag bleef het steken. Tessie keek voorzichtig naar het meisje langs haar. Ze zag hoe het meisje zachtjes huilde. Duidelijk was deze bang voor wat er zou gebeuren. Dan nu object nummer 2. Afkomstig uit de stal van Fred en Hans. Ook deze is vandaag voor het eerst. Evelien heeft al meerdere gebruikers in haar kut gehad, maar tot echte vriendschap is het nog niet gekomen. Allen van haar eigen leeftijd. Qua maten dus nietszeggend. Haar maten zijn lengte cm, schoft hoogte 80cm.

Borsten maat C met grote stevige tepels, klaar om gezogen te worden. Evelien werd gekocht door een kleine, dikke man met zwart haar. En dan nu het object nummer 3. Eveneens afkomstig uit de stal van Fred en Hans en ook zij is voor het eerst hier onze gast. Volgens haar eigenaren is Tessie naar onze maatstaven nog een maagdelijke merrie.

Ze is weliswaar voorbereid op haar toekomstige leven, maar heeft nog geen vriendje gehad, waaraan ze haar openingen heeft gegeven. Haar maten zijn lengte cm, schofthoogte 82cm. Borsten maat B-C met kleine puntige tepeltjes.

Ook deze zien er vrij maagdelijk uit. Tessie schrok van het kabaal uit de zaal. Er was duidelijk een enorme belangstelling voor haar. Ze kon niet goed zien wie de koper was, maar het was een slanke, blonde jongeman. Dan wil ik nu de gastheer bedanken, sprak de veilingmeester. Wie nog graag iets wil drinken kan aan de bar zijn consumptie halen. Aldus geschiedde en even later stond Tessie een beetje stram van het op handen en voeten staan langs Evelien en Monique.

Monique was een stevige meid. Ze had korte blonde haren, stevige schouders en een mooi gevormde taille. Haar borsten stonden fier vooruit en ze was niet volledig geschoren. Er stond nog een heel klein streepje schaamhaar boven haar kut.

Monique zag dat Tessie er naar keek. Mooi hè, zei ze, heeft mijn meester vanochtend nog bijgeschoren, nadat hij besloten had mij te gaan verkopen. Tessie keek naar Evelien. Ook deze had duidelijk moeite met het rechtop staan. Simone had het meeste. Kousen en jarretelgordeltjes van kant en opengewerkte bh 'tjes. Maaike had er ook een geleend en samen liepen ze achter elkaar aan door het huis.

Ze deden elkaar voor hoe ze het meest opwindend konden bewegen. Simone schonk zichzelf nog een keer in en keek toe hoe Maaike haar handen strelend langs haar lichaam liet glijden.

Eerst nog een beetje aarzelend. Ze sperde haar vagina wijd open. Liet haar vingers in de roze, van het vocht iets glinsterende opening glijden. Simone drapeerde zich op dezelfde manier op de andere stoel, deed hetzelfde. Ze keken naar elkaar. Nog nooit eerder hadden ze zich zo ver laten gaan Simone ging moeizaam staan en trok Maaike overeind. Trok haar mee naar het bed en samen duikelden ze tegen elkaar aan.

Eerst nog wat onwennig, maar al spoedig vrijer en opgewonden lieten ze hun lichamen tegen elkaar aankronkelen. Dronken wreven ze hun onderlichamen met hun vingers. Draaiden zich om en likten elkaars meest gevoelige plekjes. De volgende ochtend werden ze wakker. Een beetje schaamtevol wilde Simone uit bed springen. Maar Maaike hield haar tegen. Ze aaiden elkaar heel teder. Pas na een aarzelend orgasme liet Maaike Simone los. Die middag kwam Maaike binnen en vertelde dat ze een advertentie op internet had gezet in een internetcafé.

We wilden toch uit onze geldproblemen komen? Stel dat we nu echt een reactie krijgen. Laten we nu eerst eens afwachten. We kunnen altijd nog nee zeggen. De dagen gingen voorbij en de stapel rekeningen werd nog dikker. Pas na anderhalve week, ze hadden eigenlijk helemaal niets meer verwacht, zaten er twee mail in de box.

Ze waren allebei zenuwachtig. Ze klikten hen open. Een mail was van een man die hun honderd euro in het vooruitzicht stelde als hij een avond langs mocht komen. Dan hebben we de kosten van de advertentie er nog niet eens mee uit.

Een of andere exclusieve club nodigde hun uit tegen betaling van een bedrag waar ze zeker geen spijt van zouden krijgen. Ze zouden een paar dagen in een villa verblijven waar ze ter beschikking van de clubleden zouden staan. Als ze geïnteresseerd waren moesten ze maar telefonisch contact opnemen. Simone wilde geen spelbreker zijn en knikte toen Maaike vroeg of ze maar meteen zou bellen.

Dat moest in een telefooncel want hun eigen telefoon was sinds mensenheugenis afgesloten, en GSM krediet was ook al op. Maaike kwam met een geheimzinnige glimlach terug. Wij moeten elke gril uitvoeren. Wij moeten tegen een stootje kunnen. We kunnen in een dag of vier wel tienduizend euro verdienen.

We moeten naakt door het huis lopen en zo meer. Ze was bang Simone af te schrikken. Na het eten sprak Simone. Maar als het klaar is en we al onze rekeningen betaald hebben moeten we er niet meer over praten. Daarna geen nieuwe avonturen meer.

Maaike en Simone hadden het hoognodige in een tas gedaan voor een paar dagen en stonden zenuwachtig te wachten tot de deur open ging.

Een verzorgde heer deed de deur open. Willen jullie om te beginnen een kopje koffie? Geen in het leer geklede man die hen meteen naar binnen trok en de kleren van het lijf rukte en begon te jassen met een zweep. Ontspannen zaten ze in het smaakvol ingerichte huis. De man heette Jan. Bij deze speciale gelegenheid, want dat zijn jullie tenslotte, hebben we ook nog enige zakenrelaties uitgenodigd. Het is de bedoeling dat jullie, in de komende dagen, precies doen wat we jullie zeggen.

Hier heb ik nog een papier waar onze overeenkomst precies op staat getekend. Als jullie dat willen tekenen kunnen jullie je daarna even opfrissen in jullie kamers.

Jullie gaan ermee akkoord dat jullie over de aard van jullie bezoek zijn geïnformeerd. Dat jullie er mee akkoord gaan. En tevens natuurlijk de betaling. Jan bracht ze naar hun kamer. Ze bekeken zichzelf in de spiegel.

Het was wel een geil gezicht die kale kutjes. Maaike liet wellustig haar vingers over de kale schaamlippen gaan. Intussen hadden de heren van het gezelschap zich verzameld. Hij keek vragend naar de rest van het gezelschap terwijl hij wees op de monitor waarop men in de kamer van de meisjes kon zien. Toen Maaike aan de halsband een cel werd binnengebracht keek iedereen naar haar.

Ze zag er mooi uit. Haar borsten staken recht vooruit. Deze donkerharige vrouw had bijzonder mooi gevormde tepels. Net de vorm waar hij het meest van hield. Haar billen waren strak en haar lichaam vroeg gewoon om een bijzondere behandeling.

Aangezien Marius het meest betaalde, mocht hij de eerste handelingen verrichten. Hij liep op Maaike toe en wreef over haar tepels. Meteen veerden deze op en werden hard. Marius pakte een speciaal vervaardigde tang. Hij stopte er een metalen ring in en plaatste die over een tepel. Maaike wilde haar lichaam terug trekken maar dit werd verhinderd. Twee heren hielden haar armen stevig vast. Tussen duim en wijsvinger trok Marius haar tepel verder door de opening van de ring.

Met een klikkend geluid kwam de ring om haar tepel te zitten. De ring zat ver naar achter. Haar tepel stond nu als een paddenstoel boven op haar rozetje. Het was een prikkelend gevoel. Ook de andere tepel werd van een ring voorzien. Rondom de tepels werden haar borsten ingesmeerd. Met stevige hand controleerde Marius, overigens overbodig, of de ringen er niet af konden gaan. Marius moest zich beheersen. Hij wilde de spanning beetje bij beetje opvoeren. Het liefst had hij haar borsten stevig vast gepakt maar dat zou te snel gaan en de anderen zouden het daarmee niet eens zijn.

Die vonden het belangrijk dat het slachtoffer langzaam opgefokt zou worden. Dat ze er zelf ook plezier aan zou beleven. Simone moest wat ingedommeld zijn toen de deur van de kamer openging.

Twee mannen kwamen binnen. Eerst inspecteerden ze haar venusheuvel. Ze moest haar benen spreiden en zich laten bekijken. Zwijgend boeiden ze haar armen achter haar rug. Ze kreeg een bal in haar mond gegespt die haar kaken open sperde en haar het spreken of het uitbrengen van enig geluid onmogelijk maakte. Ze liet zich door de twee gespierde mannen meevoeren naar een groot vertrek.

In de hoek tussen gordijnen stond een ligstoel die je ook bij een vrouwenarts kunt zien. Ze werd op de tafel gelegd. Beugels werden wijd uiteen gedraaid en haar benen werden er in gelegd en vastgemaakt. Haar weerloze naakte geslacht was onbeschermd. De rest van het gezelschap kwam binnen.

Marius keek toe hoe de blonde Simone angstig lag af te wachten. Hij voelde grote lust om zijn harde lul meteen tussen haar benen te plaatsen om de spanning wat weg te werken. De leden keken met belangstelling naar het kale kutje van Simone. Indrukwekkend want ze had grote naar buiten staande schaamlippen. Daniël was de volgende die aan de slag mocht. Hij was altijd meer op kutjes gericht.

Dit in tegenstelling tot Marius die meer op borsten viel. Daniël plaatste een koker tussen Simone's schaamlippen. Duwde zacht verder tot hij niet verder ging.

De koker zat nu diep in haar kutje. Hij zat op krukje tussen Simone's benen. Met stelschroeven draaide hij de koker op. Steeds verder werd zo haar kutje opengedraaid. De dikke schaamlippen werden doordat ze uitgerekt werden smaller en spanden als dik elastiek om het uiteinde van de koker. Toen de koker zo wijd was uitgedraaid dat het de dikte van een wijnfles had stopte Daniël even.

De nu uitgerekte vagina deed wat pijn. Maar de pijn zakte vrij snel weer af. Haar clitoris was nu heel erg goed zichtbaar. Daniël pakte een knijper en zette die op haar gezwollen knopje. Het lichaam van Simone schokte. Ze probeerde zich te bewegen maar dat lukte niet. Ze voelde een tinteling in haar kutje. Nu maakte Daniël Simone's handen stevig vast aan de tafel en ook om haar buik werd een riem gedaan die aan de tafel vast zat.

Simone kon zich nu niet meer bewegen. Vast geklemd aan de tafel met wijd geopend kutje lag ze daar. Intussen had Marius Maaike opgehaald uit de cel. Hij duwde haar tegen een paal en maakte haar daaraan vast. Haar benen werden wijd uiteen geduwd en hij maakte een staaf aan beide enkels vast. Ze moest nu met gespreide benen blijven staan. De meisjes kregen het bevel, "zo nu blijven jullie maar liggen en staan tot wij met de rest van het gezelschap in de loop van de avond of nacht terug komen om jullie verder te behandelen.

Maaike die zich nog redelijk bewegen kon keek naar Simone. Simone knikte van bevestigend. Antwoorden kon ze niet door de knevel in haar mond. Maaike kon wel reageren en zei tegen haar. Ik kan me tenminste nog wat bewegen, hoewel er iets in m'n kut geduwd is wat erg trilt als ik beweeg.

En het maakt me erg geil. Zij zelf kon zich absoluut haar lichaam niet bewegen, hoogstens haar hoofd. Simone voelde wel dat haar lustgrot flink jeukte door de wijd uiteen gedraaide koker en dat haar geile sappen eruit liepen.

20 EURO SEX GEILE NATTE SPLEET Daniël prikte opeens de injectienaald in haar klitje. Allebei je ouders ook? Marius voelde hoe haar kutspieren zich krachtig om zijn penis sloten. Qua maten dus nietszeggend. Naast de gevoelens van afkeer, bemerkte ze een tegenstrijdig gevoel dat steeds sterker werd.

Neuken in almere gratis shemale chat

Zo, dat ziet er niet slecht uit, twee mooie merries, klaar om bereden te worden, hoorden ze een van de mannen zeggen. Haar hoofd was achterover getrokken. Dus jij bent de nieuwe stagiair? Borsten maat C met grote stevige tepels, klaar om gezogen te worden. Hij kwam tot een ontlading, spoot een paar ferme stralen sperma in haar grot en trok hijgend zijn penis uit haar kutje. Daar vormde zich een grote zwelling die zich duidelijk aftekende in zijn broek. Als je nog steeds trekken vertoond van iemand voor wie het bedrijf nieuw is, zullen ze je al snel een lakse, laconieke klootzak gaan vinden.

NEUK JE JUF PRIVE ONTVANGST PUTTE