A gebeft worden

a gebeft worden

En idd met vingeren erbij is ook lekker, maar niet als ik echt wil klaarkomen, want dan kan ik me niet concentreren op 1 punt de clit in dat geval. Wel om op te winden. Get used to it. Thomas Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Thomas. Ik vind het heeeeerlijk als mijn vriend me likt, maar ik ben ook nog nooit zo tot een orgasme gekomen. Hij maakt me echt gek, maar die drempel kom ik net niet over.

Vind ik niet erg hoor, misschien gebeurd het in de toekomst nog en met de hand is het ook zeker niet verkeerd. Zow, voldoende antwoord vind ik. Rick21 Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Rick Mijn vriend is echt heeeeeeeel goed in beffen.

Ik kan me vaak moeilijk inhouden om klaar te komen dan, dat is het enige dat ik er jammer aan vind, want dat wil ik meestal nog even uitstellen. Kan je dat onder controle krijgen?

Nou ja, je snapt het wel Nona Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Nona. Zoek meer berichten van gizmo. Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen. Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken. BB code is Aan. Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het is nu E-mail ons - Scholieren.

Meiden wat vinden jullie van gebeft worden? Pagina 1 van 3. Zoek in deze topic. Zoek meer berichten van Some. Zoek meer berichten van poesiefox. Zoek meer berichten van Karin4you. Karin4you schreef op Zoek meer berichten van Francesco. Francesco schreef op En als je tegelijkertijd gebeft en gevingerd wordt?

Veel vrouwen vinden dat volgens mij het einde. Zoek meer berichten van pitje. Zoek meer berichten van non. Zoek meer berichten van kastdeur. Zoek meer berichten van Evito. Evito schreef op Tuurlijk niet, daar moet je die clitoris van jou gewoon aan laten wennen. Gewoon eens een vibrator of ander tril apparaat kopen en die vol op je clitoris zetten.

Zoek meer berichten van Black Rainbow. Zoek meer berichten van sterre. Dreams schreef op Wat je niet traint, wordt ook nooit sterk. Zoek meer berichten van Mark. Zoek meer berichten van Des. Some schreef op Zoek meer berichten van Vampje. Zoek meer berichten van ~Sjeherazade~. Des schreef op Bezoek Somebody Special's webpagina!

Zoek meer berichten van KiMZz. Zoek meer berichten van unpopular. Zoek meer berichten van Thomas. Loontjuh schreef op Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen..

Home Seks Vriendin wil niet gebeft worden. Vriendin wil niet gebeft worden. B31 zaterdag 10 november Alle reacties Link kopieren Quote. Hoi Allemaal, ik heb nu bijna een jaar een relatie met een hartstikke leuke meid en alles gaat goed.

In bed ook wel. Zij wil dit bijna nooit. Ik heb niet het idee dat het is omdat ik het 'fout' doe of omdat ik me 3 weken niet geschoren heb We hebben het er al wel een paar keer over gehad, maar zonder echt resultaat. Hebben jullie advies zodat we beiden nog blijer kunnen worden? Margriet30 zaterdag 10 november Misschien voelt ze zich ongemakkelijk? Vindt ze het wel lekker om jou te pijpen of is ze zowiezo niet van het orale?

Ze vind het op z'n tijd wel lekker om mij te pijpen, dus oraal op zich is niet het probleem denk ik. Ongemakkelijk weet ik niet. Die paar keer dat ik haar gebeft heb, rook ze lekker en dat heb ik haar toen ook verteld Heeft ze ook verteld waarom ze het niet wil. Is het omdat ze het niet lekker vindt, zich schaamt of te intiem vindt.

Een vriendin van mij wastrouwens 16 jaar getrouwd en zei dat ze zich nooit had laten beffen omdat ze dat zo intiem vond. Ze had het idee dat ze zich anders helemaal aan iemand had gegeven. Het zou kunnen dat ze er niet veel omgeeft? Dat haar voorkeuren ergens anders liggen? Bij neuken, of vingeren, ik noem maar wat. Als ze zich er ongemakkelijk bij voelt helpt het haar misschien om het een keer uit te proberen met een beflapje? Is voor jou dan wel niet helemaal hetzelfde, maar misschien helpt het haar over die drempel en wil ze het tzt ook wel zonder lapje.

Succes in ieder geval! Het voelt bijna alsof ik iets vreselijks op te biechten heb: Schijnt heel raar te zijn, maar het doet me niet zoveel. Voornamelijk omdat ik weet dat iemand het voor mij doet en dus vaak erg lang doorgaat tot ik klaarkom. En dat gaat daarmee dus niet lukken, daar heb ik penetratie voor nodig. Waardoor ik me dus na een tijdje erg schuldig en 'opgehaast' ga voelen.

Ik heb het tegen mijn huidige vriend - voor het eerst - gewoon gezegd. Nu weet hij dat ik het prettig vind zolang het niet te lang duurt, en ik kan ervan genieten omdat ik weet dat hij na een tijdje stopt en we verder kunnen. Zou zoiets geen oplossing kunnen zijn, dat je erover praat hoe lang het duurt?

Misschien heeft jouw vriendin aan een paar minuten ook wel genoeg? Ik weet uit ervaring dat het niet makkelijk is om dat op te biechten. Lieselot zaterdag 10 november Ik vind er ook niet zoveel aan. Het is redelijk contactloos, je wordt geacht stil te blijven liggen, ik hou van wat meer actie en lichamelijk contact. En ik vind het maar een natte bedoening. Eventjes vind ik prima, maar verwacht vooral niet dat ik er de Hemel mee bereik, zoals de meeste mannen schijnen te denken.

En ik herken dat ook, van die mannen die maar doorgáán. Blijkbaar staat er ergens in een boekje dat vrouwen er van klaarkomen. En van dat doorgáán wordt ik eerst onrustig omdat ik toch niet aan de verwachtingen ga voldoen, ik kom niet klaar.

En in een later stadium ga ik me liggen vervelen. Ik zeg het nu wel, dat ik er niet van hou, maar ik heb moeite over te brengen dat ik het ook echt meen. Mannen willen gewoon niet geloven dat ik geen behoefte heb aan hun goddelijjke technieken Je hoeft toch niet alles leuk te vinden? Daar hoeven toch niet meteen diepe gesprekken, beflapjes en diepe analyses bij te komen kijken? Ben het met Lieselotte en Alias eens, het doet me weinig. Ik neuk vele malen liever, in allerlei standjes, lekker lang.

Daar kom ik wel van klaar. Misschien is jouw vriendin ook zo, B31? Ben het met Zamirah, Lieselotte en Alias eens. Mannen moeten zich realiseren dat niet alle vrouwen hetzelfde zijn. Waarom kun je niet gewoon accepteren dat je vriendin dit niet wil? Liselot, wat bedoel je met contactloos en met name met 'je wordt geacht stil te blijven liggen'..???? Zoiets als 'als een dooie blijven liggen tot bef beurt voorbij is'?

Jammer dat ik nog geen smilies kan plaatsen, anders stond hier een verbaasde smiley. Niet lacherig of lullig bedoeld overigens, maar gewoon omdat ik het écht niet snap! Lieselot zondag 11 november Hoi Thee, Het is natuurlijk allemaal een beetje kort beschreven.

.

Je lul aftrekken meiden vingeren

Zoiets als 'als een dooie blijven liggen tot bef beurt voorbij is'? Loontjuh schreef op Liselot, dank voor je reactie. Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een. Ik weet natuurlijk niet maar als je aanwijzingen geeft aan je vriend hoe jij het het lekkerste vind lukt het dan ook niet. Als ze zich er ongemakkelijk bij voelt helpt het haar misschien om het een keer uit te proberen met een beflapje? 14 mei Dus wat vinden jullie van gebeft worden?? Vinden jullie het super, gewoon lekker, of hoort het er maar bij??? Of vinden jullie het lekkerder dan. V □. gemanteld en gebeft zijn. BEFAAMD, bijv. naamw. enbijw. Die worden hier gejpyst en ge laaft,. niet weinig bevestigd/wordt. Van hier ook begaafdheü. Als u het voor het zeggen heeft zou u dan kiezen voor het hele pakket of alleen maar gericht gebeft te te willen worden om zo aan uw gerief te.

A gebeft worden

A gebeft worden