Glad geschoren vagina liggend neuken

glad geschoren vagina liggend neuken

Doordat zijn lul nog lekker nat was van mijn kutje gleed hij ook hier zonder moeite naar binnen. Na een keer of twee voorzichtig gestoten te hebben werd het tempo opgevoerd. Als een gek werd ik heerlijk hard in mijn kontje geneukt. Een paar keer sloeg hij lekker tegen mijn billen en gleden zijn handen over mijn rug naar voren toe, pakte mijn tieten vast en masseerde ze stevig.

Rob moest echt supergeil zijn geweest want nog geen minuutje later hoorde ik hem steunen en kreunen. Mond open, sletje van me, ik ga je mondje volspuiten. Precies zoals je dat graag hebt.

Ik opende mijn mond en hoorde Rob zijn ademhaling zwaarder worden. Voor ik het wist voelde ik met mijn tong zijn eikel vlak voor mij en begon Rob mijn mond vol te spuiten met dat heerlijke hete zaad van hem. Twee, drie stralen spoot hij recht in mijn mond, het was zoveel dat ik moeite had om te slikken. Zo sletje van me, ging Rob verder, al genoeg gehad?. Het antwoordt moest ik schuldig blijven omdat ik nog steeds bezig was om al dat zaad door te slikken.

Kennelijk had Rob begrepen dat ik echt wel meer wilde van hem. Even mijn paal wassen en dan mag je hem dadelijk heerlijk verwennen met dat geile mondje van je. Rob verdween de keuken in en nogal luidruchtig begon hij zijn paal te wassen. Even later was hij terug, deed mijn blinddoek af en hield zijn lul voor mijn mond. Zo geil als ik nog steeds was hapte ik gretig toe en slokte zijn hele lul tot achter in mijn keel op.

Met lange, natte halen gleed hij in en uit mijn mondje. Rob zijn ene hand drukte mijn hoofd af en toe stevig tegen hem aan terwijl zijn andere hand mijn drijfnatte gleuf had gevonden en hij mij heftig begon te vingeren. Al snel bereikte ik weer het punt waarop ik luid klaar zou komen maar Rob liet me niet zover gaan. Steeds dieper en harder stootte hij zijn lul bij mij naar binnen om vervolgens heerlijk klaar te komen.

Rob spoot mijn kutje helemaal vol met dat heerlijke zaad van hem Nog lekker nagenietend lag ik languit op de bank. Met mijn benen wijd uit elkaar keek ik naar Rob en zag hoe hij onze camera opborg om vervolgens wat te drinken in te schenken. Het was inmiddels al aardig laat geworden, tijd om te gaan slapen. De gehele nacht droomde ik van het afgelopen weekend en van deze avond.

Maar ja, zoals altijd duurt de nacht altijd maar kort en op het moment dat ik wakker werd was Rob alweer aan het werk. De hele dag heb ik in mijn ochtendjas rondgelopen en heb een hele relaxte dag gehad.

Het was ronde de klok van Ook hij was erg opgewekt en had een smile van oor tot oor. Ik wilde hem nog vragen waarom hij zo erg opgewekt was na een hele dag werken maar aangezien hij gisteren ook erg genoten had zou dat wel de reden moeten zijn.

De rest van de week bracht weinig bijzonders, Rob was veel werken en na het werken was het regelmatig wat sporten met collega's. Zo ook de donderdag avond. Rob was rond een uur of 11 thuis met de mededeling dat wij aan staande zaterdag avond door zijn baas en zijn vrouw Danielle waren uitgenodigd om samen met hem een hapje te gaan eten. Toen ik hem vroeg naar de reden van dit etentje kreeg ik als antwoordt dat het goed ging met Rob zijn afdeling en dat hij op het punt stond om een andere functie aangeboden te krijgen.

Dat moest natuurlijk gevierd worden met een borrel. Eenmaal in bed kwam echter de andere reden waarom wij met z'n vieren gingen eten. Rob kroop tegen mij aan en begon te vertellen. Weet je nog dat jij een paar dagen geleden een paar heerlijke foto's van jou in lingerie naar hebt gestuurd via de mail?

Tuurlijk wist ik dat, hoe zou ik dat kunnen vergeten. Het zit namelijk zo schatje, Willem Rob zijn baas en ik sporten regelmatig samen en zo dus ook de afgelopen paar dagen. Willem vroeg of ik eens met hem mee wilde gaan naar de golfbaan om samen met hem een balletje te slaan.

Dit sloeg ik natuurlijk niet af en eenmaal op de golfbaan begonnen we gezellig te ouwehoeren over werk en over onze vrouwen. Hij gaf mij complimenten over hoe jij eruit zag op de foto op mijn bureau staat met daarbij de vermelding dat hij jou wel eens een keer wilde ontmoeten. Ook ik moest hem gewoon vertellen dat ook zijn vrouw zeker de moeite waard was om naar te kijken omdat ze een paar keer per week bij ons over de afdeling liep naar het kantoor van Willem want ook Danielle werkt bij ons bedrijf maar dan aan de andere kant van het pand.

Maar goed, tijdens het golfen gaf Willem mij een een fotomapje. Een paar leuke foto's, van mijn vrouw, Rob. En terwijl hij verder ging met zijn beurt sloeg ik het mapje open. De eerste paar foto's toonde Danielle in normale kleding en met dat rode haar van d'r is het best wel een erg lekker ding.

Maar de foto's werden steeds erotischer. Het ging van normalen kleding naar steeds kortere rokjes en topjes naar hele mooie lingerie met kousen. De laatste paar foto's in het mapje toonde Danielle met alleen nog maar een paar kousen aan, hoge hakken en verder niets. Willem vroeg hoe ik nu over zijn vrouw dacht nu ik haar zo gezien had. Ik zei hem dat ze nu helemaal de moeite waard was om naar te kijken, zeker helemaal naakt, glad geschoren en met alleen maar een paar kousen en hoge hakken aan.

Ik keek Rob aan en zag dat hij er een rode kleur van had gekregen. Niet dat wij niets gewend zijn of zo, integendeel, maar wie verwacht nu zoiets van zijn eigen baas. Maar goed, Rob was dus duidelijk onder de indruk van Danielle, de vrouw van zijn eigen baas. Danielle die nota bene ook eigenlijk nog een beetje zijn eigen collega is.

Tot dus ver nog niks aan de hand volgens mij, maar Rob ging verder. Ik kreeg het gevoel dat ik niet achter kon blijven, zeker niet nu Willem mij die foto's had laten zien. Daarom heb ik gisteren foto's een aantal foto's van jou naar hem thuis gestuurd en vanochtend moest ik bij hem op kantoor komen voor een soort van werkoverleg.

Daaruit kwam dus naar voren dat hij mij wilde voordragen voor een wat hogere positie binnen ons bedrijf maar ook dat hij heel erg onder de indruk was van jou.

En hij niet alleen, Willem heeft de foto's ook aan Danielle laten zien en ook zij vond dat een hele mooie vrouw bent en dat ze jou eens graag willen leren kennen tijdens een etentje. Rob stapte uit bed, liep naar beneden en kwam even later terug met dat ene mapje foto's waar hij het net over had.

Een voor een bekeek ik de foto's en ook ik moet toegeven dat Danielle een erg lekker ding is om te zien. Rob keek mij aan en zag dat ik het goed vond voor aan staande zaterdag avond. We kletste samen nog wat en vielen toen als een blok in slaap.

De vrijdag ging als een raket voorbij. Willem schudde Rob de hand en kuste mij teder op mijn wangen. Danielle kuste daar in tegen ons allebei op de wang en ze bood ons gelijk wat te drinken aan. Na twee drankjes was het tijd om naar het restaurant te gaan.

Het was een minuut of 10 lopen en zodoende had iedereen even de tijd om met elkaar te kletsen. Rob en Willem liepen achter ons en konden niet horen waar Danielle en ik het over hadden, andersom ook niet trouwens. De foto's die wij van elkaar gezien hebben hielden op dat moment de gemoederen wel lekker bezig en het was Danielle die er over begon.

Maar ze was op zo'n manier tegen mij aan het praten dat ik er een gevoel van kreeg dat ze gewoon met mij zat te flirten. Ik kreeg het er gewoon warm van. Zo dus ook Rob en Willem. Willem had het schijnbaar met Rob over dat hij dus ook erg onder de indruk van mij was en voor de grap vertelde hij er achteraan dat hij het bed wel eens zou willen delen met mij. Rob grapte op zijn beurt tegen hem dat hij dat ook wel eens zou willen met Danielle.

De heren lachten en op dat moment zei Willem iets tegen Rob dat de hele avond een andere wending zou geven. Rob, als jij het bed een avondje met Danielle wilt delen waarom probeer je haar dan dadelijk tijdens het eten niet versieren.

Ik wil zeker wel een poging wagen bij Vanessa. Rob wist even niet wat hij hoorde. Zijn baas gaf hem nu dus gewoon toestemming om zijn eigen vrouw te versieren. Rob knikte, ok en schudde Willem de hand en zei: We zien wel wat het wordt vanavond, succes met Vanessa en met z'n vieren liepen we het restaurant binnen.

Ik zat naast Willem en Rob naast Danielle. Tijdens het eten werd het mij ook al snel duidelijk waar de twee heren het over hadden gehad onderweg hier naar toe.

Want naar mate de wijn sneller vloeide kwam Willem steeds dichter tegen mij aan zitten. Niet alleen was Rob onder de indruk van Danielle, stiekem was ik onder de indruk van Willem. Met zijn ruim 40 jaar mocht hij er zeker nog wel zijn en zodoende vond ik het helemaal niet erg dat hij steeds dichterbij kwam zitten.

Ook Rob en Danielle kropen steeds dichter naar elkaar. Af en toe zag ik hoe Danielle een hand onder de tafel liet verdwijnen waarbij het leek dat Rob het steeds warmer kreeg. Daar aan de andere kant van de tafel, daar gebeurde iets. Maar goed, wij samen hebben genoeg dingen meegemaakt die normaal het daglicht niet kunnen verdragen en dat alles is altijd in goed vertrouwen gegaan dus waarom zou het nu anders zijn, dacht ik.

En juist op dat moment voelde ik de hand van Willem over mijn rug naar beneden glijden. Ik keek Willem aan en hij knipoogde naar mij. De wereld om mij heen leek op dat moment een beetje te vervagen en voor ik het wist voelde ik zijn hand over mijn been glijden. Willem trok zijn hand dan ook niet terug toen Danielle de opmerking maakte dat ze het super naar haar zin had en vroeg zich af waarom wij dit niet eerder hadden gedaan waarop Willem antwoordde dat dit na vanavond misschien wel eens zou kunnen veranderen.

Het eten was tot zover verrukkelijk en omdat er redelijk wat bij gedronken werd was de tijd daar gekomen voor de heren om eens de wc op te zoeken. Eenmaal daar kon Willem het niet laten om tegen Rob te zeggen dat hij het ook een super avond vond en dat hij er steeds meer zin in kreeg om mij vanavond een heerlijke beurt te geven. Rob op zijn beurt zei dat ook hij erg geil geworden was van de handelingen die Danielle aan het doen was onder de tafel. Dus de heren besloten hun pact met een handdruk.

Als alles goed zou gaan zou ik de nacht met Willem doorbrengen en Rob met Danielle. De heren kwamen weer aan tafel zitten waar inmiddels het hoofdgerecht was geserveerd. Tijdens het eten kwam het spelletje, elkaar versieren, pas goed op gang. Rob en Danielle probeerden elkaar te voeren en Willem zijn hand was niet meer van mijn been af te slaan.

Hij ging daarin steeds verder. Eerst lag hij rustig op mijn been maar al snel schoof zijn hand stukje voor stukje verder omhoog. De jurk die ik droeg leende zich daar maar al te goed voor en Willem had dat maar al te goed in de gaten. Dankzij zijn strelende hand voelde ik mijn lichaam langzamerhand steeds warmer worden. De panden van mijn jurk werden door hem vakkundig opzij geschoven waardoor zijn hand weer meer ruimte kreeg.

Tegenover ons zaten ze ook niet stil, althans Danielle niet. Haar rechterhand verdween constant onder de tafel. Aan het gezicht van Rob te zien genoot hij van hetgeen zij met hem aan het doen was. Op dat moment kreeg ik een lekker geil idee. Toen ik de foto zag werd ik acuut geil. Danielle had met haar vlugge vingertjes de broek van Rob losgeknoopt en had zijn inmiddels harde paal eruit gehaald en was bezig om hem lekker af te trekken.

Ik liet de foto aan Willem zien, hij keek mij aan en knikte dat het goed was. Ik kon het niet laten om aan hem te vragen of hij ook zoiets in gedachten had. Het idee alleen al keurde hij zeker niet af maar voor wat hoort wat fluisterde hij. Ik wil dat je naar de wc gaat, daar je string uittrekt en die dan aan mij geeft zodat ik niet de enigste ben van ons twee die iets lekkers laat zien.

Zo gezegd zo gedaan. Danielle huppelde achter mij aan en eenmaal op de wc vertelde ik haar wat haar man aan mij had gevraagd. Danielle boog haar hoofd voorover en fluisterde in mijn oor dat zij op stap was gegaan zonder ook maar iets van lingerie aan te trekken en dat ze dus onder haar kleren niks anders aanhad dan alleen maar een paar geile kousen. Ik kon het op dat moment niet meer tegenhouden. Ik draaide mijn hoofd richting Danielle en drukte mijn lippen vol op die van haar en als vanzelf begonnen wij heerlijk te zoenen waarbij mijn tong langzaam haar mond binnendrong.

Danielle haar tong reageerde onmiddellijk toen ze die van mij voelde wat een heerlijke lange natte tongzoen tot gevolg had. Ik trok haar dichter tegen mij aan en liet mijn handen op haar heerlijke kontje rusten.

Zij op haar beurt gleed met haar handen onder mijn blouse en maakte mijn bh los, liet mij deze uittrekken zodat zij heerlijk met mijn blote borsten kon spelen.

Mmm kreunde ze jij bent net als ik helemaal glad geschoren. En met mijn string en bh in mijn handen verborgen schoven wij weer aan tafel. En, vroeg Willem, heb je gedaan wat ik je vroeg. Meer dan dat antwoordde ik zachtjes. Ook mijn bh is uitgetrokken, alleen heb ik dat niet gedaan maar jouw eigen Danielle was zo vrij geweest om deze kleding stukjes uit te trekken en op dat moment legde ik mijn string en mijn bh bij hem op schoot.

Willem zijn sexdrive was op hol geslagen nu. Zijn hand gleed wederom over mijn been, trok de panden van mijn jurk iets opzij en keek zo recht tegen mijn geschoren kutje aan. Ook hij kreunde zachtjes dat ik net zo lekker glad geschoren was als zijn eigen vrouw die op dat moment alleen maar oog voor Rob had en hij op zijn beurt alleen maar voor haar. Ik zag dat zij opeens vanuit haar ooghoek even naar ons keek waarop zij Rob zijn gezicht vastpakte, dat naar haar toe trok en met hem begon te zoenen.

Dat was het punt waarop deze avond compleet anders zou gaan worden dan alleen maar een etentje en een beetje flirten. De grenzen van enige beschaafdheid waren weg waarop ook Willem zichzelf helemaal liet gaan. Zijn hand gleed verder langs mijn been omhoog, richting mijn spleetje en met zijn vingers gleed hij langs mijn zachte lippen. Hij moest gevoeld hebben hoe geil en hoe nat ik was ondertussen want zonder enige moeite gleed zijn vinger bij mij naar binnen.

Terwijl ik heerlijk werd gevingerd, Rob en Danielle nog even lekker aan het tongen waren probeerde ik nog een paar happen te eten maar ik had geen zin in eten meer. Ik wilde hier weg, weg uit dit restaurantje en naar huis. Of dat van hun of naar dat van ons. Dat was ook hetgeen dat ik bij Willem in zijn oor fluisterde juist op het moment dat ik alle moeite moest doen om niet schreeuwend klaar te komen.

Als gevolg van mijn reactie op zijn vingerwerk stelde hij dan ook maar snel voor om af te rekenen en zo snel mogelijk naar hun huis te rijden. Zo te zien hadden mijn man en Danielle daar ook totaal geen moeite mee. In tegendeel, ze stonden al af te rekenen terwijl ik nog van tafel moest komen. Er werd besloten dat ik met Willem mee zou rijden in hun wagen en Danielle met Rob in onze wagen.

De rit naar het huis van Willem en Danielle zou iets meer dan een kwartiertje zijn dus al die tijd waren niet alleen wij even vrij om te doen en laten wat wij wilde maar ook de andere twee hadden even vrij spel. Eenmaal plaats genomen naast Willem maakte ik hem duidelijk dat ik nog iets van hem tegoed had. Vragend keek hij mij aan. Ik heb mijn string en bh uitgetrokken zodat jij niet de enigste zou zijn die iets lekkers zou laten zien.

Jij hebt mijn gladgeschoren plekje gezien, nu wil ik dat lekkere ding van jou zien Willem. Nog voordat hij de auto had kunnen starten had ik zijn riem en de knopen van zijn broek al los gemaakt. Willem keek mij aan, startte zijn auto en zei dat dit wel eens een hele lekkere geile nacht zou kunnen worden.

Ik boog mijn hoofd verder naar beneden, pakte zijn hard geworden paal stevig vast en leidde deze regelrecht mijn mondje in en met in gedachten dat Danielle op dit moment misschien wel hetzelfde deed bij Rob begon ik Willem te pijpen. De zuigbeurt die ik Willem gaf was afgelopen op het moment dat Willem de auto bij hem thuis de garage in reed.

Rob en Danielle waren er nog niet. Elkaar lekker stevig vasthoudend liepen wij naar binnen en maakte het ons comfortabel op hun grote hoekbank. Een zwoel muziekje werd aangezet waarna het tijd was om nu het nog kon nog wat te drinken.

Mijn nieuwe minnaar liep naar de keuken om daar wat in te schenken. Op dat zelfde moment stond ik op, knoopte mijn blouse los, trok hem uit en liet mijn jurk op de grond vallen.

Helemaal naakt ging ik languit op de bank liggen met mijn benen wijd. Willem kwam terug, zette de glazen op tafel en zonder dat hij ook maar iets zei kroop hij tussen mijn benen en begon hij mijn drijfnatte spleet met zijn tong te verwennen.

Met lange halen likte hij mijn geschoren kutje en af en toe zoog hij op mijn hard geworden klitje. Speels beet hij er zachtjes in en masseerde met beide handen mijn lekkere borsten.

Toen stond hij op en trok zijn kleren uit. Zijn paal was nog steeds keihard en stond heerlijk recht overeind. Ik begreep dat ik moest afmaken van het geen ik in de auto net nog niet had kunnen doen. Maar in plaats van dat ik hem heerlijke pijpte begon Willem mij heerlijk in mijn mondje te neukten en met zijn handen achter mijn hoofd geplaatst gaf hij het ritme aan. Met mijn ene vrije hand wreef ik over mijn klitje en met mijn andere hand masseerde ik zijn lekkere grote ballen.

Willem was zo opgewonden dat het niet lang duurde of hij spoot zijn zak regelrecht in mijn geile mondje leeg. Dikke stralen zaad zorgde ervoor dat ik er moeite mee had om die door te slikken. Maar veel kans om te slikken kreeg ik niet. Bij de ingang naar de woonkamer hoorde ik een vrouwenstem zeggen, zo dat staat supergeil op film vastgelegd.

Danielle en Rob waren heel zachtjes binnen geslopen en hadden ons betrapt. Rob stond achter Danielle en terwijl zij had staan filmen stond hij haar borsten te masseren. Na een natte tongzoen namen zij plaats op de bank recht tegenover ons. Willem had de moeite niet genomen om zich aan te kleden en bleef daarom in zijn blote kont zitten.

Danielle was de keuken in gelopen om voor ons allen wat te drinken in te schenken en met haar handen vol kwam ze terug de woonkamer in.

Maar nu had zij zich ook helemaal uitgekleed en , net als haar man, liep ze lekker in haar blote kontje door de woonkamer. Haar heerlijke tieten dansen op en neer op het moment dat ze op de bank naast Rob plofte. Danielle kroop tegen Rob aan en onder mijn toeziend oog begon ze over de bobbel in zijn broek te wrijven. Willem en ik bleven kijken hoe het andere gelegenheidstel elkaar op zat te geilen.

Rob zijn handen gleden opnieuw over haar tieten en met zijn vingers draaide hij aan haar harde tepels.

Danielle was de eerste die een flinke stap verder ging. Zij sjorde zijn broek los, trok hem helemaal naar beneden, gevolgd door zijn slip. Rob zijn keiharde paal voelde zich bevrijd en stond recht overeind. Danielle pakte hem lekker vast en leidde hem met een hand regelrecht naar dat geile mondje van haar. Eerst likte ze zijn eikel, ging toen met haar tong langs de gehele lengte van zijn paal en slokte hem toen in geheel naar binnen.

Met haar vrije hand masseerde ze zijn ballen. Rob had het niet meer en liet zich op de bank vallen. Danielle kwam naast hem zitten en ging verder met het pijpen van mijn vent. Rob liet het zich wel bevallen en liet een hand over haar rug glijden, over haar heerlijke kontje en begon haar achterlangs te vingeren. Dit alles liet ook Willem niet koud, hij zag hoe zijn eigen vrouw de lul van zijn medewerker aan het verwennen was die op zijn beurt met twee vingers haar kutje verwende.

Willem besloot toen ik ook maar eens wat meer moest laten zien. Hij vroeg aan mij om voor hem te komen staan zodat ook ik mijn kleren uit kon trekken. Heel sensueel trok ik de kleren die ik nog aan had, mijn blouse en jurk, voor zijn neus uit. Eenmaal naakt leidde Willem mij naar het midden van de woonkamer en liet mij plaatsnemen op een heerlijk zacht kleed. Liggend op mijn rug spreidde hij mijn benen zodat hij regelrecht tegen mijn gladgeschoren kutje keek.

Eventjes keek hij opzij en zag hoe Rob en Danielle inmiddels in een geil standje 69 waren beland. Willem zakte door zijn knieen en begon mijn lekkere borsten te masseren waarbij hij af en toe zachtjes aan mijn harde tepels draaide. Ik sloot mijn ogen en zocht met een vrije hand naar zijn heerlijke stijve lul. Zachtjes aan zijn paal trekkend voelde ik opeens een heel zacht tongetje over mijn kutje glijden.

Ik opende mijn ogen, keek naar de bank waar Rob en Danielle net nog bezig waren en daar zag ik alleen Rob nog zitten. Met in zijn ene hand zijn keiharde paal en in zijn andere hand een camera. Mijn blik ging van hem naar Willem en toen verder naar beneden waar ik Danielle aantrof die op haar knietjes tussen mijn benen had plaatsgenomen. Met haar heerlijke tong drong ze diep bij mij naar binnen.

Dit roodharige sletje, al heb ik wel over de vrouw van Rob zijn baas, likte mij de zevende hemel in. Vanuit mijn ooghoek zag ik hoe Rob naast Danielle kwam zitten en haar zijn harde paal aanbood. Opnieuw nam ze zijn leuter in haar mondje en Willem deed hetzelfde bij mij en de zuigende geluidjes vulde de hele woonkamer.

Na een paar minuten, zo leek het althans, was het Willem die er een eind aan maakte. Hij trok zijn paal uit mijn mondje, stond op en had een geil voorstel.

Hij stelde voor dat het tijd was om maar eens een lekker bed op te zoeken. Willem hielp mij overeind en nadat hij mij een lekkere tongzoen had gegeven zei hij tegen zijn vrouw dat zij en Rob gebruik mochten maken van hun slaapkamer. Willem en ik zouden in de logeerkamer slapen. Danielle en Rob volgde ons voorbeeld en kwamen overeind. Rob gaf de camera aan Willem en liep Danielle achterna naar boven toe. Eenmaal boven namen wij afscheidt van elkaar en gingen ieders een andere slaapkamer in.

De deuren werden niet dichtgedaan. Ik nam plaats op het logeerbed en Willem kwam lekker naast mij zitten en zette de camera aan. Ben benieuwd wat er al allemaal opstaat zei hij terwijl het bandje terugspoelde. Een paar tellen later zagen wij hoe Rob, die de schijnbaar aan het filmen was, plaatsnam in de auto naast Danielle.

Maar in plaats van de auto te starten en weg te rijden zagen wij hoe Danielle met haar hand opnieuw de stijve lul van Rob uit zijn broek haalde, voorover boog en die heerlijke dikke lul van hem tussen haar lippen liet glijden.

De vrije hand van Rob pakte haar hoofd stevig vast en zo neukte hij haar lekker in haar mond. Wat ik dus een uurtje geleden met Willem in de auto aan het doen was, deed Danielle op haar beurt met Rob. Danielle pijpte in een flink tempo want binnen twee minuten hoorde wij Rob op de achtergrond steeds luider en zwaarder ademhalen. Het beeld werd ingezoomd op het pijpende mondje van Danielle en met een zucht kwam Rob klaar en spoot dat geile mondje van haar helemaal vol.

Nadat ze alles van Rob zijn zaad braaf had doorgeslikt startte ze de auto en reed van het parkeer terrein af. Rob filmde onderweg nog wat, zo zagen Willem en ik hoe hij de lekkere borsten van Danielle masseerde tijdens het autorijden. Het beeld werd zwart en volgende wat wij te zien kregen was dat ik Willem heerlijk aan het pijpen was op de bank. Willem stond op en plaatste de camera zo dat deze mooi op het logeerbed gericht stond. Ondertussen hoorde wij in de slaapkamer naast ons Danielle heerlijk klaarkomen.

Het koste Willem moeite om niet te gaan kijken. Ik zag hem twijfelen maar op dat moment liet ik mij op mijn rug vallen, spreidde mijn benen zo wijd mogelijk en vroeg hem of hij mij nu eens lekker kwam verwennen.

Willem kwam met zijn hoofd tussen mijn benen liggen en met zijn warme natte tong likte hij mijn kutje. Af en toe nam hij een van mijn lipjes in zijn mond en zoog er zachtjes op. Ook mijn klitje kreeg wat het verdiende. Niet alleen Willem zijn tong zorgde ervoor dat ik supergeil werd, zijn vingers hadden al snel mijn drijfnatte kutje gevonden.

Twee drie vingers gleden zonder enige moeite naar binnen en terwijl hij mij bleef beffen vingerde hij mij binnen de kortste keren naar een hoogtepunt. Willem ramde zonder pardon zijn stijve paal in mijn druipende gleufje en begon mij met harde diepe stoten keihard te neuken. Maar dit mannetje wist hoe hij een geil vrouwtje moest verwennen.

Danielle moet samen met hem op deze manier wel heel erg gelukkig zijn. Willem trok zijn staaf uit mijn natte kut, zette zijn eikel tegen mijn kontgaatje en drukte in een beweging door. Tot aan zijn ballen verdween zijn hele apparaat in mijn kont. Ligt geschrokken door deze wending, maar al snel zwaar genietend, ontving ik zijn lul steeds dieper in mij.

Al stotend voelde ik zijn ballen tegen mijn billen kletsen en met zijn beide handen pakte hij mijn beide tieten stevig vast en masseerde ze heerlijk. Op dat moment stopte Willem even en fluisterde in mijn oren dat ik eens goed moest luisteren naar wat er in de slaapkamer naast ons gebeurde. Daar hoorde ik hetzelfde kletsende geluid, gevolgd door een zacht gekreun van Danielle.

Ilse vond het een raar idee zei ze,ik weet niet of ik dat kan zei ze. Hierop reageerde ik met ,laten we nu dan hier lekker naakt gaan zitten dan kun je wennen aan het idee.

Ilse twijfelde maar Jan vond dat nog niet zo gek. Max begon zich uit te kleden. Jan en ik volgden. Hierop begon Ilse ook haar kleren uit te doen. Niet veel later zaten we allemaal in ons ondergoed. De heren hadden allebei een boxershort nog aan en Ilse en ik een beha en string. We keken elkaar aan en Ilse zei waarom ook niet en begon haar beha uit te doen.

Wat heeft ze mooie grote tieten. Een stevige cup C. Hierop volgden wij ook en daar zaten we dan helemaal naakt. Ikzelf heb kleinere borsten als Ilse maar ook stevige. Max heeft een mooie lul van 17 cm in stijve toestand. Wij zijn allebei gladgeschoren. Jan ziet er ook goed uit met een slappe lul van zeker 12 cm. Ilse en Jan zijn niet geschoren. Zo zitten we de rest van de avond lekker naakt de dvd af te kijken en besluiten we om naar een natristencamping te gaan.

Jan kijkt reglematig naar mij en dan zie ik zijn blik richting mijn kutje gaan. Dan wordt het tijd om naar bed te gaan. Morgenvroeg naakt aan het ontbijt zeg ik tegen iedereen. Ilse lacht en zegt oke. Ze is er intussen helemaal aan gewend. Als we in bed liggen hoor ik Ilse en Jan praten,ze hebben het over onze kale kut en lul. De volgende morgen kom ik Jan tegen op de overloop. Hij heeft nog een lichte ochtenderectie.

Dat ziet er niet verkeerd uit. Max is intussen al naar beneden om koffie te zetten. Ilse komt ook uit de slaapkamer.

Dan vragen Ilse en Jan hoe het is om vanonderen helemaal kaal te zijn? Kom maar mee naar beneden dan krijg je antwoord. In de keuken zeg ik dit tegen Max en wij zeggen,als je het wil weten dan voel je maar.

Ilse en Jan kijken elkaar aan en zeggen vinden jullie dat niet erg. Nee hoor zegt Max. We hebben wel gehoord dat jullie er over spraken in bed en dat het jullie opwond,te horen aan de geluiden daarna. Ilse liep op mij af voelde aan mijn kutje. Je moet Max ook voelen zei ik en jij Jan,jij voelt maar eens bij mij. Dit deden ze en ze vonden het zo fijn dat ze ook allebei geschoren wilden worden. Na het ontbijt zullen wij jullie lekker scheren zei ik.

Na ontbeten te hebben gingen we met z'n vieren naar onze slaapkamer. Daar hebben we alle scheerspullen bij de hand. Jan en Ilse gingen op bed liggen.

Ik zou Jan scheren en begon zijn lul en ballen nat te maken. Max was bezig met Ilse. Ilse lag met haar benen wijd zodat er goede kijk op had.

We begonnen lekker te scheren en het liet ons niet onberoerd. Jan zijn pik begon al aardig te groeien en mijn kut werd ook natterJan zijn pik was dik maar korter als die van Max. Max vond het ook opwindend want ik zag zijn pik omhoog komen. Bij Ilse kwam het vocht ook al uit haar kut. Ook de bilnaad werd bij beide niet vergeten want kaal is kaal. Toen we klaar waren keken ze allebei in de spiegel en waren trots op hun kale plekjes. Ilse zei dat het bij ons ook wel weer mocht gebeuren en bood aan om het te doen.

Ook de bilnaad werd bij beide niet vergeten want kaal vette negerin puntborsten kaal. Een paar keer sloeg hij lekker tegen mijn billen en gleden zijn handen over mijn rug naar voren toe, pakte mijn tieten vast en masseerde ze stevig. Mijn handen gleden door haar rode haar, langs haar nek zo naar haar borsten die ik heerlijk begon te masseren. Nadat we op zaterdag eerst gewinkeld hadden zaten we 's-middags met z'n vieren naar een dvd te kijken over campings in Zuid-Frankrijk. Rob keek mij aan en zag dat ik het goed vond voor aan staande zaterdag avond.

GRATIS GEILE S PRIVE SLAVIN

Tranny limburg natte kut van oma

Jan spoot Ilse haar kontje helemaal vol terwijl Max haar mond volspoot. Ik zag dat Ilse de pik van Max stevig vast hield en hem ook af en toe aftrok. Zo te horen was dit geile roodharige sletje wel in voor een volgende ronde dacht ik. De reactie van Rob: Voorzichtig duwde hij zijn pik in haar kont. Het antwoordt kwam zeer snel. De voetstappen kwamen dichterbij en opeens voelde ik een paar handboeien om mijn polsen glijden. Glad geschoren vagina liggend neuken