Super dikke lul meesteres zoekt slaaf

28-12-2017 Jarod Partlow   0

super dikke lul meesteres zoekt slaaf

Bij het zien daarvan kan ik mijn gevoelens niet meer de baas ik kan het gewoonweg niet weerstaan, zoals U er uitziet ben ik een gewillig slachtoffer, wil ik U dienen. Zou jij dat dan ook eens willen, zou jij je zover kunnen laten gaan dat jij niet meer weet wat jou overkomt? Het was mij opgevallen dat jij extra geil werd toen wij een dildo met gemberwortel in jou kut penetreerde. Zelden gaf één van mijn slaven aan zo verschrikkelijk geil te worden van een fibrerende dildo of buttplug zoals jij vanochtend ondervond.

Jij werd eigenlijk net zo hysterisch als de dame waarover jij net vertelde. Volgens mij heb jij diep, heel diep weggestopt en het gevoel zo'n zelfde ervaring te willen ervaren, als die dame in de film.

Ik weet zeker dat jij zelfs bereid bent om je als een geile slet te kleden om dit te kunnen ondergaan. Jouw fetisj over nylons, jarretelles en stilettohakken hangt samen met het ooit eens aan te trekken. Wanneer jij dit wil, geef jij mij toestemming en gaan wij er mee aan de gang, waardoor jij het genot zal ondervinden wat jij heel diep heb weggestopt, maar er regelmatig over fantaseer om dat hevig verlangen te mogen ondergaan, zeg het mij, wil jij dit?

Ik beaamde nogmaals dat ik mijn grenzen wil verleggen ook al omdat ik mij volledig gewillig wil overgeven aan mijn mooie Meesteres die zij voor mij is! Het enige wat Meesteres Demi mij zei met een lach, oké dan gaan we aan de slag ik zal jou fantasie en verlangen doen uitkomen en riep Britt en Ema om binnen te komen met borstpompen en tepelpompjes en werd mijn leren riem body afgedaan Meesteres Demi begon te vertellen wat zij van plan was met mij, toen werd het mij duidelijk, Mijn Meesteres wilde gewoonweg dat ik een A cup zou krijgen door het vacuum zuigen van mijn borsten.

Ik moest gaan liggen en werd het op mijn borst geplaatst en Ema zorgde dat het vacuum werd gepompt evenals mijn tepels en liet mij zo een half uur liggen Zo sletje, jij met jou stille verlangens, jou geile fantasie zal op jou wenken bediend worden, kijk eens wat een heerlijke borstjes en nu al lange harde tepels jij hebt. Zij liet mij na de eerste behandelijng vol trots mijn opgezette borsten in een spiegel zien en zag dat ik inderdaad kleine borsten had met grote harde vooruitstekende tepels en maakte mij los van het bed.

Ik moest met haar meelopen naar een andere kamer waar werkelijk alle soorten lingerie te zien was. Eest kreeg ik een knalrood strak veter torselet aan, wat zo strak werd getrokken om mijn middel dat mijn borsten nu echt leken. Toen moest ik ragfijne zwarte nylons aantrekken, het nijlon voelde heerlijk aan op mijn geschoren benen en eerlijk gezegd ik werd werkelijk bloedgeil, toen ook nog eens de nijlons met de knopjes van het torselet in mijn dijen drukten, wist ik niet wat mij overkwan.

Op de éen of andere manier voelde ik mij onbedaarlijk geil worden. De Meesteres liet mij via de spiegel zien dat ik was getransformeerd in een geil sletje, het was werkelijk weerzinwekkend. Hoe weerzinwekkend het ook was, ik was zo geil als een bos uien geworden en mijn grote harde pik stond fier overeind. Meesteres Demi wees mij daar op, jij slaaf, jij bent vanaf nu mijn super geile gewillige slavin met iets extra's, nlm jou enorme pik, maar geloof mij, jij bent in werkelijkheid een geile slet optima forma, ik zal jou stil verlangen jou geile fantasie doen laten uitkomen.

Alleen zullen wij jou nu we weten hoe jij er kunt uitzien, jou nog eens flink onderhanden nemen met extra make upp en zal ik jou leren lopen op hoge pumps. Mijn god wat was mijn Meesteres allemaal met mij van plan, wat was nu werkelijk de reden waarom zij mij zo had omgeturnd. Maar eerlijk gezegd het deerde mij niet, zoals gezegd het voelde zo heerlijk aan en was ik zo verschrikkelijk geil, dat ik mij gewillig overgaf aan mijn Meesteres en ik haar vrijwillig liet begaan wat zij met mij voor had.

Door het gesprek met Meesteres Demi was ik behoorlijk opgewonden geraakt, niet om het minst dat ik mijn stil weggestopt verlangen had verteld aan de Meesteres, het geheim wat ik al jaren lang had meegedragen.

Daarom ook mijn slaafsgedrag en gevoel voor een Meesteres en zeker wanneer het er één is zoals Meesteres Demi betreft, zij zag er werkelijk schitterend uit, wat voor geile sexy outfit zij ook aan had.! Britt en Ema werd hun verteld wat zij moesten doen deze avond en namen mij aan de hand naar de badkamer waar een groot 6 persoons jacuzzi was, daar aangekomen moest ik mijn torselet, nylons uittrekken, en werden mijn pik en ballen bevrijd vande strak zittende penisring.

Eerst namen we onder het motto lekker een beetje spelen met elkaar een bad en douche om later in de jacuzzi te belanden. Mijn pik werd flink onderhanden genomen door de twee geile slavinnen. Beide pijpten zij mij naar een hoogtepunt en werd ik gedwongen de beide slavinnen klaar te beffen.

Het had een speels karakter, maar al snel werd duidelijk wat echt de bedoeling was, ik werd op mijn haardos na, helemaal geschoren, mijn benen, mijn borstkas en zelfs het kleine streepje boven mijn pik moest er aan geloven, zo was ik helemaal kaal en bijzonder glad. Dat werd nog eens geaccentueerd toen ik helemaal met een warme olie werd ingesmeerd.

Na deze behandeling waar Britt en Ema mij veelvuldig betasten en ik aldoor een stijve lul had, werd ik meegenomen naar een kamer waar ik eerder was geweest. Daar moest ik op mijn rug plaats nemen op een bedbank, werd ik weer vastgebonden aan mijn polsen en enkels. Kreeg ik tepelklemmen op en werden deze verbonden aan de stang die vanuit het plafond naar beneden kwam en langzaam weer omhoog werd gehesen.

Zo werden mijn tepels net als vanochtend flink uit getrokken. De pijn was eerst nog wel te verdragen, maar Britt vond het nodig veel verder te gaan dan Meesteres Demi had gedaan in de ochtend. Ik kon duidelijk zien en merken dat zij vreselijk genoot van de pijn die ik ondervond. Ema zorgde ondertussen dat ik ook lag te genieten omdat zij met mijn harde stijve pik aan het spelen was gegaan. Had ik vreselijk veel pijn aan mijn tepels, doordat Ema haar lange rode nagels in mijn pik kerfde, voelde ik de pijn minder worden en begon ik te genieten van waar Britt en Ema mee bezig waren, ook nu weer veranderde de pijn in pure genot en kreunde ik van wellust.

Dat duurde zo een uur en lieten de beide slavinnen mij zien hoe uitgetrokken mijn tepels waren. Toen werd de vacuumpompen op mijn beide gevoelige tepels geplaatst en begonnen Britt en Ema mijn borst gelijktijdig op te pompen. Na een half uur werd ik losgekoppeld en kwam Meesteres Demi mij bewonderen zoals zij dat aangaf. Zij vertelde mij dat ik er fantastisch uit zag. Zo geile slaaf, jij vind dit dus vreselijk geil om er zo bij te lopen, Meesteres Demi keek mij geil aan en mompelde iets voor zich.

Nu, was ik hevig geïnterreseerd en vroeg naar wat ik dan zou kunnen betekenen voor mijn Meesteres. De Meesteres keek mij verbaast aan en zei, wat jij zou kunnen betekenen, jij bent zo'n lekkere geil slet om te zien dat vele kerels op jou af zullen komen.. Dat jij zo gemakkelijk zonder enige weerstand jou ultieme fantasie en verlangen waar jij zo naar hunkert gewillig wilt ondergaan. Maar we zullen wel zien hoe het vanavond allemaal afloopt. Meesteres Demi nam mij bij de hand en nam mij mee naar een spiegelkast, deed deze open en zag ik tot mijn verbazing misschien wel honderd paar schoenen, pumps of stiletto hakken.

Zij vroeg mijn maat en griste er een paar zwarte hoge hakken uit de kast. Na de hakken te hebben aangedaan liep ik als een volleerd sletje er op weg. Ik daagde mijn Meesteres bewust uit door overdreven geil met mijn kontje te draaien. Ik was al behoorlijk geil maar nu ik mij zo kon presenteren en in de spiegel zag, had ik er extra plezier in en had ik een mega grote pik van geiligheid.

De Meesteres keek mij bewonderend aan en trok gelijktijdig aan mijn pik waar het voorvocht al uit sijpelde. Zo slaaf dat gaat jou goed af, nu nog de finishing touch, ik zal jou hoerig opmaken met knalrode lippenstift, met mascara en rouge, jij zal er uit zien als een slet, jij krijgt zelfs kunstwimpers op en ook nog eens lange knalrode nagels opgeplakt. We zullen eens kijken of jij vanavond je kan presenteren als een echt sletje voor een groep, geile dames en potente kerels.

Zo werd ik flink onderhanden genomen door Britt en Ema die mij dusdanig opmaakte dat je werkelijk niet kon zien dat ik een omgeturnde kerel was, zelfs moest ik mijn nijlons uit doen werden mijn teennagels onderhanden genomen en ook knalrood gelakt.

Toen er ook nog eens twee haarstukken in mijn al lange blonde haren werd gevlochten was ik echt een geile slet om te zien. Tevreden keek Meesteres Demi toe en vertelde mij dat wanneer wij nu uit zouden gaan ik menige kerel zou kunnen opgeilen, die kerels niet konden vermoeden dat zij met een travestiet te maken hadden.

Ik Kreeg een penisring om mijn pik en kreeg een leren slavenband om mijn nek. Zo liepen Britt, Ema, ik aangelijnd in jarretelles en nylons op mijn super hoge hakken naar de kamer waar het ritueel zou plaats vinden In de lange gang klikten de stalen hakken extreem op de plavuizen vloer, tik, tik tik.

Een heerlijk geluid maar ook de rillingen liepen over mijn rug, mede omdat ik niet op de hoogte was van mijn situatie. De spanning was ondraaglijk en werd nog wat opgevoerd door de muziek van Enia. Bij binnenkomst in de donkere kamer, waar vele brandende kaarsen nog een beetje licht in de duisternis gaf, hoorde ik wat geroezemoes maar zag niet precies dat er een kring was. Een kring van10 personen, Toen ik gewend was aan het schemerlicht, zag ik dat het vijf prachtig uitziende dames waren met hun partner.

Bewonderend keken de aanwezigen hoe ik er in mijn geile outfit, zwarte nylons, jarretelles en super hoge pumps uit zag, in geile hoerige lingerie met een enorme grote leuter als extra. Ook mijn opgezette enorme tepels die als torentjes op mijn opgepompte borsten stonden schepten veel verbazing Van Meesteres Demi moest ik mij keurig aan alle aanwezigen voorstellen.

Ik moest de vijf dames een kushand geven, die gretig gebruik maakten om mijn enorme pik en pijnlijke tepels te betasten en in mijn kont te knijpen. Toen ik de ronde had gedaan, kreeg ik de opdracht van Meesteres Demi mij op mijn knieën de vijf mannen te begroeten. Tot mijn schrik hadden allen hun pik uit hun broek te voorschijn gehaald en moest ik hen één voor één afzuigen.. Onderwijl vertelde Meesteres Demi wie ik was en dat ik gezien mijn geile sexy outfit vanavond een slavin, speciaal voor hen zou zijn.

Nadat ik mijn ronde had gedaan en 5 enorme pikken hard en stijf had gezogen, moest ik wijdbeens plaats nemen in het midden van de groep. Werden mijn enkels vastgezet aan nikkelen ringen in de vloer, de polsen werden vastgezet aan een stang boven mijn hoofd, die Ema vanuit het plafond had laten zakken.

Zo stond ik vastgeklonken om gebruikt of beter gezegd misbruikt te worden door de dames en heren. Volgens Meesteres Demi was ik er klaar voor en eerlijk gezegd ik hunkerde om mijn ultieme wens te ondergaan, ook al zou het mogelijk zijn geweest, niets kon mij daarvan nog weerhouden Op een teken van Meesteres Demi. Vele handen betaste mijn lichaam en al snel begon één van hen mijn dikke lul af te zuigen.

Stefanie van leersum naakt. Maar ook af en toe een subtiele aanraking. De bondagebank staat midden in de studio en ik moet erop gaan zitten. Hij bewoog zijn vinger steeds harder op en neer en het voelde alsof ik anaal geneukt werd. Daar lag ik dan. Russische Meesteres strapon neukt slaaf Een slet, door wie je je voor 50 cent kunt laten pijpen en die je voor 1 euro in zijn kont kunt neuken.

Dus wordt mijn anus voorzien van meer glijmiddel, waarna ik een flinke knots tussen mijn billen en tegen mijn sluitspier voel drukken. Even later kwam de meesteres de woonkamer weer in en droeg ze een geil pakje dat eigenlijk gewoon uit een paar leren riemen bestond. Dubbele penetratie met strap-o Geile huisvrouw in latex mastubeerd haar kale kut.

We accept no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own freedom while surfing the links. De blonde dominatrix laat haar sub haar voorbind dildo pijpen voordat ze hem gruwelijk lekker anaal neemt. Neuken zonder te betalen.

Het maakte me alleen maar geiler. Ritmisch opent en sluit mijn kont zich om de dikke paal. Volgens mij weet ze ook dat ik schooi om een opwindende reactie van haar. Dominatrix dragen latex trekt op hete slaaf Hot dominante meesteres geeft slaaf hond Twee slave hangin op hun tieten op het plafond Mijn opwinding maakt me tot een varken.

Ook de Meesteres heeft het koud. Ebony meesteres neukt haar slaaf met gimp Vanavond is het parenavond en dan kunnen al die mooie spulletjes natuurlijk niet gewoon maar blijven hangen. Qua discipline en onvoorwaardelijke overgave moet ik nog zo ontzettend veel leren. Erg geile BDSM sessie Een naakte schoonheid ligt vastgebonden op een tafel met haar benen wijd en een knevel in haar mond.

Ze kijkt me doordringend aan. Het is een pragmatische groepsbehandeling waar je met anderen die ook met een seksverslaving worstelen leert je verslaving aan te pakken.

De liefde kan geweldig zijn. De sexverslaafde lijdt hier onder en ervaart de sexverslaving als ongewenst.

..

Seks op zijn hondjes lekkere geile meisjes

28-12-2017 Zachery Kidwell   0

seks op zijn hondjes lekkere geile meisjes

All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Brunette wordt keihard op z'n hondjes genomen ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Pracht en praal krijgt anaal. Antonio Banderas neemt een teef op z'n hondjes.

Blondje met bil tattoo wordt hard gepakt door monstrueuse lul. Harig bevertje wordt onder handen genomen. Pitspoes wordt keihard genomen in de garage. Daten in een veld vol zonnebloemen.

Het aarsje wordt grondig gelikt voor hij wordt geprikt. Prachtige hangtietjes bekliederd met mannenpap. Ava Devine wordt hardcore afgeneukt in de amazone. Lief knap studentje wordt achterlangs gepenetreerd. Oudere man neukt veel jonge tiener. Kleine tienerslet laat zich neuken voor een paar tientjes. Geile tiener wordt anaal geneukt. Hete tiener flink in haar kontje genomen. Blonde tiener in kaal kutje geneukt. Haar eerste keer anaal voor deze geile tienersnol. Hete geile tiener vingeren.

Hete tiener geneukt in de stal. Meisje in haar lekkere kontje geneukt. Tiener doet oude man geil pijpen. Dun tiener meisje met kleine tietjes door drie mannen har Tiener meisje wordt geneukt door haar baas. Heerlijk ondeugend en geile tiener sletje is een echt pij

...